Packers'ın namağlubiyeti Tampa Bay'de son buldu

19.10.2020 - 02:38 | Son Güncellenme: 19.10.2020 - 02:38

NFL'de Green Bay Packers, 6. hafta maçında Tampa Bay Buccaneers'a deplasmanda 38-10 yenilerek bu sezon ilk mağlubiyetini aldı.

Bertan ERMAN / AJANSSPOR

Green Bay Packers, maçın ilk hücum serisinde etkili oyunlar çıkardı; ancak gol bölgesine giremedi. Peynir Kafalılar, seriyi Mason Crosby'nin 39 yard uzaktan attığı alan golüyle sonlandırdı ve 3-0 öne geçti. (10.27) İlerleyen dakikalarda oyundaki etkisini arttıran Packers, Aaron Jones'ın 1 yardlık koşu touchdownı ve akabinde gelen ekstra golle, çeyreğin bitimine 48 saniye kala farkı çift hanelere çıkardı. Tampa Bay Buccaneers hücumuna karşı iyi bir defans yapan Wisconsin ekibi, ilk 15 dakikayı 10-0 önde bitirdi.

Bucs'tan inanılmaz reaksiyon

Ancak ikinci çeyrekte Green Bay Packers'tan hata geldi. Aaron Rodgers, Davante Adams ile oynadığı pas oyununda ilk interception pasını attı. Yıldız oyun kurucunun pasını yakalayan cornerback Jamel Dean, 32 yardlık dönüşünü gol bölgesinde tamamladı. Maçtaki ilk touchdownını savunmadan çıkaran Buccaneers, akabinde gelen ekstra golle farkı 3 sayıya indirdi. (12.42) Kısa bir süre sonrasında Aaron Rodgers'tan bir interception pas daha geldi; daha sonra bir hücum hakkı elde eden Bucs, Ronald Jones'un 2 yardlık koşu oyunundan bir touchdown daha buldu. Öne geçen Florida ekibi, ekstra gol sonrasında farkı 4 sayıya çıkardı. (11.02) Oyunun kontrolünü Packers'ın elinden alan Buccaneers, tecrübeli oyun kurucu Tom Brady'nin çaylak wide receiver Tyler Johnson ile oynadığı 7 yardlık pas oyunundan bir touchdown daha yaptı. Akabinde Ryan Succop'ın ekstra golü bir kez daha isabetli oldu ve karşılaşmada skor 21-10'a geldi. (4.35) Bucs, çeyreğin son dakikasına doğru bir pas oyunundan daha istediği sonucu aldı. Tom Brady'nin deneyimli tight end Rob Gronkowski'ye attığı 12 yardlık pas oyunu touchdownla tamamlandı. Daha sonra Ryan Succop, dördüncü ekstra golünü de atarak farkı 18 sayıya çıkarttı. (1.02) Packers'a bu çeyrekte sayı şansı tanımayan Tampa Bay, devre arasında soyunma odasına 28-10'luk üstünlükle gitti.
 
Karşılıklı alan golleriyle başlayan üçüncü çeyrekte tocuhdownı yapan takım yine Buccaneers oldu. Ronald Jones, 1 yardlık koşu oyununda gol bölgesine girdi. Akabinde bir ekstra gol daha bulan Florida ekibi, farkı 28 sayıya çıkardı. (2.40) Dördüncü çeyrekte ise sayı çıkmadı ve mücadele Tampa Bay Buccaneers'ın 38-10'luk galibiyetiyle sonuçlandı.
 
MAÇTAN ÖNE ÇIKAN İSİMLER
 
 TAMPA BAY BUCCANEERS 
 
Tom Brady (QB): 27'de 17 pas isabeti, 166 yard pas mesafesi, 2 touchdown pası
Ronald Jones (RB): 23 koşu oyununda 113 yard mesafe ve 2 touchdown
Rob Gronkowski (TE): 8'de 5 pas yakalamada 78 yard mesafe ve 1 touchdown
Jamel Dean (CB): 2 tackle, 1 interception dönüşü touchdown
 
 GREEN BAY PACKERS 
 
Aaron Rodgers (QB): 35'te 16 pas isabeti, 160 yard pas mesafesi, 2 interception pas
Aaron Jones (RB): 10 koşu oyununda 15 yard mesafe ve 1 touchdown
 
Fotoğraf: Tampa Bay Buccaneers

Senin için hazırladığımız haberler