"Paket program değil, tek tek gideceğiz"

08.02.2021 - 21:46 | Son Güncellenme: 08.02.2021 - 21:49

Süper Lig'in 24. hafta maçında Trabzonspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı maçın ardından beIN Sports'a konuştu. İşte detaylar...

"Paket program değil, tek tek gideceğiz"

Trabzonspor, ligin 24. haftasında Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendi. Karadeniz ekibinde deneyimli teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Karşılaşmayla ilgili konuşan Avcı, "Bütün herkesin katkısının olduğu bir durum. Başarı, gidişat, şu anki duygular şehre hediye olsun. Trabzonspor, Türk futbolu için önemli bir camia. Biz oyunu ve oyuncuyu geliştirerek sonucu almak istiyoruz" dedi.

"Bugün oyun planının dışına çıkıyorsun"

Yeni Malatya Stadyumu'nun zemini hakkında yorum yapan deneyimli teknik adam, "Devlet bir sürü stadyum yapıyor. Bu zemine oyuncu transfer ediyoruz. Bugün oyun planının dışına çıkıyorsun. Teknik oyuncu alıyoruz, bu oyun pas oyunu... Yeni Malatyaspor için de aynı şey geçerli. Yeni Malatyaspor'a başarılar diliyorum, Hamza Hoca Türk futbolunda önemli işler yapıyor ve yapmaya da devam edecek" şeklinde konuştu.

"Onlar kazandıkça ben kasketi takmaya devam edeceğim"

"Bugün çok baskı gördük ama Uğurcan'ın kurtardığı tek bir kurtarış var" diyen Avcı, "Doğru savunma sana hücum da başlatabiliyor. Önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte üst üste maç kazanmak kolay değil. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Rekabet ortamı var ama sınırlı oyuncu kullanabiliyorum ve buna rağmen antrenmandan çıkmak istemiyorlar. Onlar kazandıkça ben kasketi takmaya devam edeceğim. Şimdi Gaziantep maçına bakacağız. Paket program değil, tek tek gideceğiz" ifadelerini kullandı.

'En çok hangi golü beğendiniz' sorusuna yanıt veren Avcı, "Bakasetas çok kaliteli bir oyuncu ve Tony de bunu sürekli yapıyor. Bugün 40 orta yaptı rakip. Bugün bu sebeple Hüseyin Türkmen'di... Benim için değerli olan bu. Serkan da sakatlanma riskinden dolayı oynamadı" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler