İlhan Palut'u Gönderen Konya Aleksandar Stanojevic İle Sıfır Çekti

Ajansspor
25.02.2023 - 21:46 | Son Güncellenme: 25.02.2023 - 22:02

İlhan Palut'u başarısız bularak yollayan Arabam.com Konyaspor, Aleksandar Stanojevic ile çıktığı 4 Süper Lig maçında, sıfır gol ve sıfır puanda kaldı.

 İlhan Palut'u Gönderen Konya Aleksandar Stanojevic İle Sıfır Çekti

AJANSSPOR-HABER

Geçen sezon Trabzonspor ile uzun süre şampiyonluk yarışı veren ve ligi üçüncü sırada tamamlayarak Avrupa vizesi alan Arabam.com Konyaspor, Beşiktaş'a evinde 2-1 kaybedince sürpriz bir kararla teknik direktör İlhan Palut ile yollarını ayırdı. Yeşil beyazlı kulüp, Palut'un işine son verirken yeni teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, çoktan uçağa binmişti.

Sırp teknik adam tercihi işe yaramadı

Konya yönetimi Palut ile yolları ayırma nedeni olarak bu sezonki performansı gerekçe olarak ortaya koymuştu. Daha sonra kulübün özellikle Palut'un oyuncularla olan ilişkisinden rahatsızlık duyduğu için de yolları ayırmayı istediği ortaya çıkmıştı. Ancak Sırp teknik adam tercihi de şu ana kadar pek doğru çıkmadı. Konya 4 lig maçında değil puan gol dahi atamayarak, sıfır çekti!

İlhan Palut'un 27 puanıyla duruyor

Konyaspor, Aleksandar Stanojevic yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 4 maçı da gol atamadan mağlup bitirdi. 12 puan yitiren yeşil beyazlılar, Stanojevic yönetimdeki söz konusu 4 maçta kalesinde 8 gol gördü. Konyaspor, böylece hala İlhan Palut'un kazandırdığı 27 puanla 8. sırada yer alıyor. Konya, İlhan Palut yönetiminde 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

İlgini Çekebilir
Konyaspor'da İlhan Palut gerçekleri! 3 nedenle görevine son verilmiş
Habere Git

Stanojevic ile 1 gol var, o da kupada atıldı

Aleksandar Stanojevic yönetimindeki Arabam.com Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elendi. Konya, deprem nedeniyle bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'ndan çekilmek zorunda kalan Gaziantep FK ile normal süresi 1-1 sona eren maçta penaltılarda elendi. Böylece Konya, Sırp hoca yönetiminde toplam 5 maçta sadece 1 gol attı ve o da kupada görüldü. 

Aleksandar Stanojevic'in Konyspor tablosu

İşte Aleksandar Stanojevic yönetiminde Arabam.com Konyaspor'un ligde ve kupada oynadığı maçların sonuçları:

Spor Toto Süper Lig
__________________________
Arabam.com Konyaspor-MKE Ankaragücü: 0-1
Medipol Başakşehir-Arabam.com Konyaspor: 2-0
Arabam.com Konyaspor-İstanbulspor: 0-1
Fenerbahçe-Arabam.com Konyaspor:  4-0

Ziraat Türkiye Kupası
_______________________
Gaziantep FK-Arabam.com Konyaspor: 1-1 (Penaltılarda: 7-6)

Sırp hocanın koltuğu tehlikede

Arabam.com Konyaspor, 5 Mart'ta evinde Süper Lig'de kümede kalmaya çalışan Bitexen Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın da kaybedilmesi halinde Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic'in görevine son verilebileceği öne sürülüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler