Panathinaikos tribünlerinden ölen taraftar üzerinden AEK'ya insanlık dışı saygısızlık

Burak Alaca
26.09.2023 - 00:12 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 00:37

Yunanistan Ligi'nin Atina derbisi çok çirkin görüntülere sahne oldu. Panathinaikos tribünleri AEK'nın geçtiğimiz ay bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden taraftarı üzerinden ortamı kızıştırdı.

Panathinaikos tribünlerinden ölen taraftar üzerinden AEK'ya insanlık dışı saygısızlık

AJANSSPOR-HABER

Yunanistan Ligi'nin 5. haftasında Atina derbisinde Panahtinaikos, Apostolos Nikolaidis Stadyumu'nda AEK'yı konuk etti. AEK deplasmanda 2-1 galibiyet aldığı karşılaşmada tribünler çok çirkin görüntülere sahne oldu.

İnsanlık dışı pankart

Ağustos ayında UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynanan Dniamo Zagreb-AEK maçı öncesi Hırvat taraftarlar 29 yaşındaki bir AEK taraftarının bıçaklı saldırı ile ölümüne neden olmuştu. Panathinaikos tribünleri maçta Dinamo Zagreb'in taraftar grubu Bad Blue Boys'un pankartını asarak bu olaya atıfta bulundu.

AEK sahadan çekildi

Panathinaikos tribibünelerinin açtığı pankartın ardından AEK'lı sahayı terk edip soyunma odasının yolunu tuttu. Sarı-Siyahlılar pankartın saldırgan öğeler içerdiğini belirtti ve kaldırılmasını talep etti.

İlgini Çekebilir
Yunanistan'da oynanan AEK-Dinamo Zagreb maçı öncesinde, holiganların öldürdüğü genç Kaçuris anıldı
Habere Git

Pankart gitti takım döndü

Konuk ekibin bu talebi kabul gördükten sonra Panathinaikos tribünündeki pankart kaldırıldı ve AEK'lı futbolcular sahaya geri döndü.

Eski Fenerbahçeli 71'de oyuna girdi

Panathinaikos'un yaz aylarında Fenerbahçe'den transfer ettiği Brezilyalı orta saha oyuncusu Willian Arao derbinin 71. dakikasında Ruben Perez'in yerine oyuna dahil oldu.

Senin için hazırladığımız haberler