Panathinaikos Yöneticisinden Ömer Faruk Yurtseven transferi yorumu!

26.08.2024 - 17:58 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 18:18

EuroLeague ekibi Panathinaikos BC cephesinden, Ömer Faruk Yurtseven transferine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Panathinaikos Yöneticisinden Ömer Faruk Yurtseven transferi yorumu!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de, Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos BC, önemli bir transfer üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Panathinaikos menajerinden Ömer Faruk transferine yorum

Sırp basınından Meridian'a konuşan Panathinaikos BC Genel Menajeri Sani Becirovic, ilgilendikleri milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven transferine ilişkin "Ömer’in adı yazıldı. Bizim de saklayacak bir şeyimiz yok. Ömer, ilgilendiğimiz oyunculardan birisi. İletişime geçtik, bu işin olup olmayacağı konusunda araştırma yaptık. Ancak transferin gerçekleşmesi için olması gereken başka bir şey de var." dedi.

Ömer Faruk Yurtseven transferi bitme aşamasına geldi

Atina ekibi 26 yaşındaki NBA patentli milli pivot Ömer Faruk Yurtseven ile prensip anlaşmasına vardı. Resmi duyurunun yakın zamanda yapılması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Milli Takım'ın yeni devşirmesi Panathinaikos'tan mı olacak? Ergin Ataman yanıtladı
Habere Git

NBA temsilcisi beklediği kontratı vermedi

NBA ekibi New York Knicks'in ilgilendiği 2.11'lik Yurtseven, deneme antrenmanlarına çıktığı takımdan beklediği kontrat teklifini alamadı.

Ergin Ataman transfer iddialarını doğruladı

Ergin Ataman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Ömer Faruk Yurtseven'in menajerler aracılığı ile kendilerine önerildiğini ve oyuncu ile ilgilendiklerini doğrulamıştı.

NBA'de 100'den fazla maça çıktı

NBA'de şimdiye kadar Miami Heat ve Utah Jazz formaları ile 113 maça çıkan milli pivot; 5.0 sayı, 4.6 ribaunt ortalamaları ile mücadele etti.

İlgini Çekebilir
Milli yıldız Ergin Ataman'a önce tamam dedi! Sonra zaman istedi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler