PAOK maçı öncesi iki isimle özel görüşme!

24.08.2020 - 08:41 | Son Güncellenme: 24.08.2020 - 08:44

PAOK'u elemek için hazırlık yapan Beşiktaş, bu maça kilitlendi. Teknik direktör Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Güven Yalçın ve Ersin Destanoğlu ile özel bir görüşme yaptı.

PAOK maçı öncesi iki isimle özel görüşme!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta gözler Şampiyonlar Ligi'nde yarın PAOK ile oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Siyah-beyazlılar bu maçı kazanmak için yüksek bir konsantrasyonla çalışıyor. Beşiktaş'ta PAOK maçında forvette kim oynayacak? İşte son gelişmeler...

Beşiktaş'ta PAOK maçında forvette kim oynayacak?

Yeni bir forvetin henüz kadroya dahil edilmemesi sebebiyle Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, PAOK maçında kadrodan bir isimle çözüm arayacak.Yalçın, Güven Yalçın ya da Cyle Larin ikilisinden birini PAOK maçında deneyecek. Son kararını bugün verecek.

Sergen Yalçın'dan Güven ve Ersin'e özel görüşme

Milliyet'in haberine göre; Güven Yalçın ile özel bir görüşme yapan Sergen Yalçın, genç futbolcudan sadece gol atmaya değil gol attırmaya da odaklanmasını istedi. Yalçın, Güven'in ataklarla birlikte hareket etmesini istiyor. Ayrıca Sergen Yalçın kaleci Ersin Destanoğlu ile de özel bir görüşme yaptı. 

Sergen Yalçın: "Çok daha iyi seviyeye geleceksin"

Geçen seneki performansıyla Beşiktaş’ın kalesini korumayı hak ettiğini genç file bekçisine aktaran siyah-beyazlı teknik adamın, "Genç yaşına rağmen kalede sana çok güveniyorum. Önünde daha çok uzun yol var. Böyle maçları oynaya oynaya çok daha iyi seviyeye geleceksin" diye konuştuğu bildirildi.

Beşiktaş'ın PAOK maçı kadrosunda kimler var?

Siyah-beyazlıların teknik patronu Sergen Yalçın'ın PAOK maçı kafilesine aldığı isimler:

"Boyd, Ersin, Hasic, Atiba, Erdoğan, Larin, Lens, Ljajic, Mensah, Umut, N’Koudou, N’Sakala, Oğuzhan, Douglas, Roco, Welinton, Dorukhan, Necip, Kartal, Rıdvan, Utku, Vida, Güven, Emre Bilgin (B Listesi)"

Senin için hazırladığımız haberler