PAOK'tan, Beşiktaş'ın hoca adayları arasındaki Razvan Lucescu için açıklama!

Özgür Koç
30.05.2024 - 08:34 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 08:44

Yunanistan Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan PAOK'tan Beşiktaş'ın da teknik direktör adayları arasında yer alan hocası Razvan Lucescu ile ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

PAOK'tan, Beşiktaş'ın hoca adayları arasındaki Razvan Lucescu için açıklama!

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta, siyah beyazlı takımın eski teknik direktörü Mircea Lucescu'nun Yunan ekibi PAOK'u çalıştıran oğlu Razvan Lucescu da hoca adayları arasında yer alıyordu.

PAOK'u şampiyon yaptı

55 yaşındaki Razvan Lucescu 2018-19 sezonunda lig şampiyonu yaptığı PAOK'u bu sezon da play-off sonucunda mutlu sona ulaştırarak Yunanistan Ligi'nde ikinci kez şampiyonluk kupasını kaldırdı.

"Ayrılma ihtimali yok"

Enswi Greece'e konuşan PAOK yöneticisi, "Razvan Lucescu'nun ayrılma ihtimali yok. Hocamızdan memnunuz. Bizimle veya Lucescu ile iletişime geçenler bu durumu zaten biliyor." dedi.

Sözleşmesinde çıkış maddesi var ididası

Öte yandan PAOK ile 30 Haziran 2027'e  kadar sözleşmesi bulunan Razvan Lucescu’nun kontratında “teklif gelmesi” halinde çıkış maddesi bulunduğu ileri sürülmüştü.

Çıkış maddesine göre;

  • Avrupa’nın 5 büyük liginde mücadele eden bir takımdan teklif gelmesi durumunda, 2 milyon euro,
  • Avrupa’nın 5 büyük ligi dışında mücadele eden takımlardan teklif gelmesi durumunda, 4 milyon euro ödeyerek sözleşme feshedilebiliyor.
Senin için hazırladığımız haberler