Paola Egonu: Her seferinde ağladım

25.09.2024 - 10:19 | Son Güncellenme: 25.09.2024 - 10:51

Vero Volley Milano'nun İtalyan yıldızı Paola Egonu ve İtalya A Milli Kadın Voleybol Takımı başantrenörü Julio Velasco yeni açıklamalar yaptı.

Paola Egonu: Her seferinde ağladım

AJANSSPOR - HABER

İtalya A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella tarafından karşılandı. Quirinale'deki karşılamanın ardından Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kazanılan altın madalya Palazzo Lateranense'de kutlandı.

"Velasco'nun neden her zaman sakin bir yüzü var?"

İtalya'nın başantrenörü Julio Velasco ise Voleybolun Sesi tarafından aktarılan açıklamalarında gülerek "Velasco'nun neden her zaman sakin bir yüzü var? İlk yıl hep böyledir" dedi ve şöyle devam etti: "Son aylarda liglerin kulüpleri ve antrenörleri tarafından yapılan çalışmaları vurgulamak istiyorum. Takip ettiler ve bu kızları her açıdan daha da geliştirdiler. Başarıları sürdürmek için hepimiz birlikte büyümeliyiz, bu kesinlikle doğru olan yol."

"Beş kez izledim ve her seferinde ağladım"

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 'En Değerli Oyuncu' seçilen Paola Egonu ise şampiyon oldukları an hakkında "Bugün görüntüleri beş kez izledim ve her seferinde ağladım. Bu olağanüstü sonuca ulaşmamızı sağladıkları ve bizi mümkün olan en iyi duruma getirdikleri için herkese gerçekten teşekkür etmek için söyleyecek çok az şeyim var."

İlgini Çekebilir
Aslı Kalaç açıkladı: Filenin Sultanları'nda soğuk rüzgârlar mı esiyor?
Habere Git

Altın yolculuğu belgesel olacak

Törenin ardından ise Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda İtalya'nın altın madalya serüvenini anlatacak, İtalya Voleybol Federasyonu ortak yapımı bir belgesel filmi yapılacağı açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler