Papara Supermassive günü yenilgisiz kapattı!

27.09.2020 - 12:00 | Son Güncellenme: 27.09.2020 - 13:30

League of Legends Dünya Şampiyonası’nda ikinci gün karşılaşmaları tamamlandı. Papara Supermassive, Brezilya ve İspanya temsilcileri karşısında ne yaptı? İşte detaylar...

Papara Supermassive günü yenilgisiz kapattı!

Melis ÖZTEK - AJANSSPOR

League of Legends Dünya Şampiyonası’nda ikinci gün karşılaşmaları tamamlandı. Temsilcimiz Papara Supermassive Brezilya ve İspanya temsilcilerini mağlup ederek günü 2-0 kapatmayı başardı.

Papara Suppermassive açık ara favori olduğu Brezilya temsilcisi INTZ’i yenmeyi başardı. Rahat bir galibiyet çıkartan ekip maçtan sonra Riot Games’e verdiği maç sonu röportajında konuşan İrfan “Armut” Tükek şunları söyledi:

Mad Lions karşısında şansımızı iyi görüyorum ama rakibimizi de iyi görüyorum. Mad Lions ve Team Liquid gerçekten iyi oynuyorlar, karşı gruptan da PSG ile LGD. Bu dörtlü güçlü görünüyor. Biz de onlara yakın bir seviyedeyiz. Özellikle tek maçlık eşleşmelerde hiçbir şey belli olmuyor, herkes herkesi yenebiliyor. Şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum.

İkinci maçta önce üstün gözüken taraf Mad Lions olsa da temsilcimiz çok güzel ve temiz bir oyunla maçı kazanmayı başardı. Maçtan sonra konuşan Berkay “Zeitnot” Aşıkuzun: “Geldiğimizde başlarda antrenmanlarımız çok iyi geçmiyordu. Moralimiz üst seviyede değildi ama oynadıkça gelişmeye başladığımızı hissettik. Diğer takımlar çok hata yapıyor, bunu kullanabiliriz. Kendimiz bir şeyler feda edersek de karşılığını alıyoruz, bayağı hoşuma gidiyor. İyiyiz. Böyle bir başlangıç yaptıktan sonra amaç tabii ki grup birinciliği. Yine de best of five'da ne olacağı belli olmaz.” Dedi.

Temsilcimiz Papara Supermassive’in sıradaki maçları 28 Eylül Pazartesi günü oynanacak.

TSİ 11.00 Papara Supermassive- Team Liquid
TSİ 14.00 Papara Supermassive- Legacy Esports

Senin için hazırladığımız haberler