Yusuf Şimşek, Çorluspor 1947’nin teknik direktörü oldu

Orhan Gülek
04.11.2022 - 15:19 | Son Güncellenme: 04.11.2022 - 17:55

Isparta 32 Spor ile yollarını ayıran Yusuf Şimşek'in yeni durağı belli oldu. Şimşek, daha önce gitmekte tereddüt yaşadığı Çorlu Spor 1947 ile resmen anlaştı.

Yusuf Şimşek, Çorluspor 1947’nin teknik direktörü oldu

AJANSSPOR - HABER

Bir dönem Antalyaspor, Denizlispor, Karagümrük gibi takımları çalıştıran deneyimli teknik direktör Yusuf Şimşek'in yeni adres tercihi adeta papatya falını andırdı. Şimşek, önce kabul ettiği, sonra vazgeçtiği Çorluspor'un teknik direktörlüğünü sonunda kabul etti. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Çorluspor 1947, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan eski yıldız futbolcu Yusuf Şimşek'i göreve getirdi. 

Şimşek, Tekirdağspor maçıyla başlayacak

Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş ile bir araya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayan Yusuf Şimşek, hafta sonu sarı-kırmızılıların Tekirdağspor ile Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda oynayacağı maçta takımının başında olacak.

Yusuf Şimşek "BAL" için tereddüt yaşıyordu

TFF 2. Lig ekibi Isparta 32 Spor ile 25 Eylül’de yollarını ayıran Teknik Direktör Yusuf Şimşek, prensip anlaşmasına vardığı Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çorlu Spor 1947'ye gitmekle ilgili tereddüt yaşıyordu.

İlgini Çekebilir
Isparta 32 Spor'dan flaş Yusuf Şimşek kararı
Habere Git

Çorlu Spor 1947'ten resmi açıklama

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Çorlu Spor 1947 Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş, “Kulübümüz, futbolculuk dönemlerinde Fenerbahçe, Beşiktaş, Denizlispor, Bursaspor gibi kulüplerde oynayan, teknik adamlık dönemlerinde ise Antalyaspor, Denizlispor ve Karagümrük gibi takımları çalıştıran tecrübeli teknik adam Yusuf Şimşek ile her konu da anlaşmaya vardı. Sene başında hedefimizi şampiyonluk olarak belirlemiştik. Bu hedeften sapmadan yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Yusuf Şimşek’in de tecrübesi ile bu yolculuğumuza katkı sunacağına inanıyoruz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler