Jurgen Klopp'tan çok çarpıcı Roman Abramoviç sözleri

Feride Kara
12.03.2022 - 19:32 | Son Güncellenme: 12.03.2022 - 20:03

Liverpool menajeri Jurgen Klopp'tan Chelsea'nin sahibi Roman Abramoviç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Klopp para konusunda ilginç sözler söyledi

Jurgen Klopp'tan çok çarpıcı Roman Abramoviç sözleri

Jurgen Klopp, futbolu ve futbol taraftarlarını Roman Abramovich'in kazandığı paranın kaynağını bildiği haldeses çıkarmamakla suçladı. İşte Klopp'un çarpıcı sözleri: 

Abramoviç Chelsea'yi alınca kimse umursadı mı?

Liverpool'un hafta sonu Brighton ile yapacağı maç öncesinde, cuma günü düzenlediği basın toplantısında konuşan Klopp, kulübün içinde bulunduğu durumdan Putin'in sorumlu olduğunu vurguladı.“Bana bu sorunun sorulması adil değil. Bu konuyu gerçekten umursayan oldu mu? Roman Abramovich Chelsea’yi satın aldığından bunu cidden kimse umursadı mı? 

Abramoviç'in parasının nereden geldiği çok açık

Peki, Newcastle satın alındığında gerçekten umursayan birileri var mıydı? Taraftarlar bu konuyu gerçekten umursuyor mu? Net bir şekilde taraftarların ve futbolu yönetenlerin sorması gereken sorular bunlar.  Abramovich'in parasının nereden geldiği çok açık. Bunu herkes biliyordu, ama biz kabul ettik. Bu bizim hatamız. Bu toplumun hatası, çünkü bunu hepimiz beraber onayladık. 

İlgini Çekebilir
Bir devin çöküşü! Chelsea takım otobüsüne yakıt alamadı!
Habere Git

Paranın nereden geldiğini düşünmeye başlamamız gerekiyor

Artık bunu kabul edemeyiz ve onları cezalandırıyoruz. Bu Chelsea'nin hatası değil; bu herkesin hatası. İlk günden itibaren Liverpool'un sahiplerinden gerçekten memnun kaldım. Ben, her zaman çok mutlu oldum. Burada bulunan herkes de mutlu. Kulübümüzü yönetenler işlerini iyi yapıyorlar. Paranın nereden geldiğini düşünmüyoruz bile, ama şimdi açıkçası paranın nereden geldiğini düşünmeye başlamamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler