Eski Futbolcu Wesley Sneijder Yeniden Galatasaray Formasıyla!

Akın Ungan
29.09.2022 - 16:48 | Son Güncellenme: 29.09.2022 - 21:10

Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, Türkiye'yi ziyaret etti. Hollandalı yıldız parçalı Galatasaray formasını giyerek, sahaya indi. İşte detaylar.

Eski Futbolcu Wesley Sneijder Yeniden Galatasaray Formasıyla!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çeken Galatasaray'a eski yıldızından sürpriz geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın eski süperstarı Wesley Sneijder Türkiye'ye ziyarette bulundu.

Manisa'ya sürpriz ziyaret merak uyandırdı

Kereste ve ahşaplık ağaç üretimi yapan bir firmanın etkinliğine katılmak için dün sürpriz şekilde Manisa'ya giden Wesley Sneijder, Saruhanlı Belediyesi Başkanı Zeki Bilgin'i de ziyaret etti. Hollandalı eski futbolcu, Bilgin'e Galatasaray forması hediye etti.

Yıllar sonra parçalıyla sahada

Wesley Sneijder, Galatasaray taraftarını duygulandıran bir harekette bulundu. Eski yıldız futbolcu, yıllar sonra parçalı Galatasaray formasını sırtına geçirerek, sahaya indi. Kameralara Galatasaray formasıyla poz veren Sneijder, eski günleri hatırlattı.

İlgini Çekebilir
Sneijder, Saruhanlı'da! İlginç ziyaret
Habere Git

Ocak 2013'te Inter'den bedelsiz olarak Galatasaray'a imza atan Wesley Sneijder, 2017 yılına kadar Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Türkiye'de 175 karşılaşmaya çıkan yıldız futbolcu, 45 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 44 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Dünya yıldızı, 33 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler