Transfer Haberleri | Leandro Paredes'ten Galatasaray'a Kötü Haber! Roma'yla Anlaştı

İsa Kethüda
14.08.2023 - 18:05 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 19:11

Leandro Paredes'ten Galatasaray'a kötü haber geldi... Fransa Ligi'nde PSG forması giyen Arjantinli yıldız, İtalyan ekibi Roma ile anlaşmaya vardı...

Transfer Haberleri | Leandro Paredes'ten Galatasaray'a Kötü Haber! Roma'yla Anlaştı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen ve uzun bir süredir Galatasaray'ın transfer listesine yer alan Leandro Paredes'in yeni takımı belli oluyor.

Paredes, Roma ile anlaştı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Arjantinli önlibero oyuncusu, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AS Roma ile anlaşmaya vardı.

Bonservis bedeli 4 milyon Euro'yu aştı

Anlaşmaya göre İtalyan temsilcisi, Paredes için PSG'ye 4 milyon Euro'yu aşan bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Sözleşme 2026 yılına kadar (1 yılı opsiyon)

Haberde 29 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolünden geçmek için İtalya'ya gideceği ve Roma ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2026 yılına kadar sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Galatasaray menajeriyle görüştü

Bilindiği üzere, Galatasaray kulübü, uzun bir süredir Paredes'i kadrosuna katmak için menajeriyle görüşüyordu. Ancak Arjantinli yıldız Roma'nın devreye girmesiyle birlikte sarı-kırmızılı takımı bekletti ve tercihini İtalyan ekibinden yana kullandı.

Geçen sezonki performansı

Kariyerinden Verona, Boca Juniors, Empoli, Roma, Zenit ve Juventus gibi takımlarının da formalarını giyen başarılı oyuncu, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Juventus'ta çıktığı 39 karşılaşmada 1 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler