(Yazılı Özet) Paris Saint Germain-Newcastle United Maç Sonucu: 1-1

Burak Alaca
29.11.2023 - 01:02 | Son Güncellenme: 29.11.2023 - 03:11

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain evinde konuk ettiği Newcastle United ile Kylian Mbappe'nin son bölümlerde attığı gol ile 1-1 berabere kaldı.

(Yazılı Özet) Paris Saint Germain-Newcastle United Maç Sonucu: 1-1

AJANSSPOR-HABER

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Paris Saint Germain sahasında Newcastle United ile karşılaştı. Mücadele 1-1'lik skor ile sonuçlandı ve taraflar puanları paylaştı.

Gol perdesini Isak araladı Mbappe kapattı

Newcastle'da Alexander Isak 24. dakikada attığı gol ile takımını öne geçirdi. Maçın bitimine saniyeler kala Paris Saint Germain'in süper yıldızı Kylian Mbappe 90+8. dakikada penaltıdan attığı gol ile takımına 1 puanı getiren isim oldu.

PSG kalesi ilk kez yıkıldı

PSG bu sezon Şampiyonlar Ligi grup maçlarında ilk kez kalesinde gol gördü. Fransız ekibi daha önce oynadığı Milan ve Borussia Dortmund maçlarını gol yemeden tamamlamıştı. 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: Kazanmak için her şeyi yapacağız
Habere Git

PSG'nin penaltı pozisyonu

Dakikalar 90+6'yı gösterirken ev sahibi PSG'de Ousmane Dembele'nin içeri çevirdiği top Newcastle United'lı savunmacının eline çarptı. VAR'a giden Polonyalı hakem Marciniak penaltı kararı verdi.

Son maç öncesi ikincilik yarışı kızıştı

Bu sonuçla psg 7 puanla 10 puanlı lider Borussia Dortmund'un ardından ikinci sırada yer alırken; Newcastle United 5 puanla 3, Milan da aynı puanla 4. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler