Gianmarco Tamberi Olimpiyat açılışında evlilik yüzüğünü kaybetti!

27.07.2024 - 19:16 | Son Güncellenme: 27.07.2024 - 19:30

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alan yüksek atlamacı Gianmarco Tamberi, olimpiyatların açılışında evlilik yüzüğünü kaybetti. İşte tüm detaylar...

Gianmarco Tamberi Olimpiyat açılışında evlilik yüzüğünü kaybetti!

Son olimpiyat şampiyonu olan yüksek atlamacı Gianmarco Tamberi'nin başına talihsiz bir olay geldi. 2022 yılının Eylül ayında Chiara Bontempi ile dünya evine giren 32 yaşındaki İtalyan sporcu, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın açılışında eğlenirken, evlilik yüzüğünü kaybetti.

Sen Nehri'nde yüzüğü kaybetti

Geçit töreninde İtalya bayrağının taşıyıcılarından biri olan son olimpiyat şampiyonu Tamberi, yüzüğün parmağından kaydığını ve Sen Nehri'nin derin sularına gömüldüğünü söyledi. Sen Nehri, normalde Fransa'da "Aşk Nehri" olarak adlandırılıyor. Başarılı atlet, eşi Chiara'dan şu sözlerle özür diledi: "Üzgünüm aşkım, gerçekten çok üzgünüm. Olimpiyatlara hazırlanmak için yaptığım antrenmanlarla birlikte çok kilo kaybı yaşadım. Muhtemelen yüzüğün parmağımdan düşmesindeki en büyük etkenlerden biri de buydu. Yüzüğün parmaklarımdan kaydıktan sonra teknenin yüzeyine çarptığını ve havada süzülerek nehre düştüğünü gördüm. Bu anları sonsuz anlar olarak isimlendiriyorum. Eğer gerçekten kaybolması gerekiyorsa, daha iyi bir yer hayal edemezdim. Bu yüzük, 'Aşk Nehri'nin derinliklerinde sonsuz kadar kalacak."

3. Olimpiyat madalyası için yarışacak

32 yaşındaki İtalyan atlet, 2012 Londra ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda yüksek atlama dalında altın madalya kazanmayı başardı. Üçüncü madalya için de kendisine güvendiğini ifade eden Tamberi, yüzüğün kaybolmasının kendisini motive ettiğini de öne sürdü.

Senin için hazırladığımız haberler