Paris Olimpiyatları'nda garip olay! Maçın skoru 2 saat sonra değişti!

Arif Can Yıldız
24.07.2024 - 21:12 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 21:24

2024 Paris Olimpiyatları Erkekler Futbol Turnuvası'ndaki ilk maçta Fas ile Arjantin karşı karşıya geldi. Arjantin'in 90+16'da attığı gol 2 saat sonra geçerliliğini kaybetti.

Paris Olimpiyatları'nda garip olay! Maçın skoru 2 saat sonra değişti!

AJANSSPOR HABER

Paris 2024 Olimpiyatları'nda ilk karşılaşmalar futbol ile başladı. B Grubu'nda mücadele eden Arjantin ile Fas, Saint-Etienne'deki Geoffroy Guichard Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Taraftarlar, Arjantinli oyuncuları yuhaladı

Başlama vuruşu öncesinde milli marş için kol kola giren Arjantinli futbolcular, seyircilerin alay ve yuhalamalarına maruz kaldılar.

İlginç olaylar yaşandı

B Grubu'nda oynanan mücadele 2-1 Fas'ın üstünlüğü ile devam ederken maçın bitimine dakikalar kala 90+16'da Arjantin, skoru 2-2'ye getiren golü kaydetti. Golün ardından çılgına dönen Faslı taraftarlar, sahaya ses bombası attı. Karşılaşmanın hakemi maça ara verdi. Yaklaşık 2 saat sonra hakemler sahaya geldi ve VAR incelemesinin ardından gol iptal edildi. Maçı ise Fas, 2-1 kazandı.

Arjantinli oyuncular Irkçılık ile suçlandı

Arjantinli milli futbolcu Enzo Fernandez, 2024 Copa America'da şampiyon olmalarının ardından sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında Fransız futbolculara yönelik söylenen bir beste ile ''ırkçılık'' tepkilerini üzerine çekmişti.

Senin için hazırladığımız haberler