Paris Saint-Germain Mbappe sonrası yeni yıldızını İtalya'da buldu

Cem Ergün
10.05.2024 - 14:54 | Son Güncellenme: 10.05.2024 - 15:12

Paris Saint-Germain'in Fransız yıldızı Kylian Mbappe'nin sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor. PSG ise Mbappe sonrası için yeni yıldızını buldu.

Paris Saint-Germain Mbappe sonrası yeni yıldızını İtalya'da buldu

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Kylian Mbappe, sezon sonunda Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Bu durumda Fransız ekibi yeni yıldız arayışlarını sürdürürken soluğu İtalya'da atıldı. İşte detaylar...

Mbappe ayrılığa hazırlanıyor

PSG'nin 25 yaşındaki yıldızı Kylian Mbappe'nin sezon sonunda Real Madrid'e transfer olması bekleniyor. Paris ekibiyle yeni sözleşmeye imzalamaya yanaşmayan Mbappe, İspanya'ya demir atma hazırlığında.

Victor Osimhen askıya alındı

Kylian Mbappe'nin muhtemel ayrılığıyla birlikte Paris Saint-Germain'in yeni yıldız hedefinin Napoli forması giyen Victor Osimhen olacağı belirtiliyordu. Ancak PSG'de rota bir başka isme çevrildi.

PSG'nin yeni hedefi Gürcü yıldız

RMC Sport'ta yer alan habere göre; Fransız devinin yeni hedefinin Napoli'den, Victor Osimhen'in takım arkadaşı Gürcü futbolcu Khvicha Kvaratskhelia olduğu öğrenildi.

Listenin zirvesinde

Haber detayında, PSG'nin İspanyol teknik direktörü Lusi Enrique'nin transfer listesindeki bir numaralı ismin Khvicha Kvaratskhelia olduğu kaydedildi.

Bonservis bedeli

Napoli'de sol kanat bölgesinde forma giyen Khvicha Kvaratskhelia'nın kulübüyle sözleşmesi 2027 yılında sona erecek. Bu sebeple yıldız oyuncu için bonservis bedelinin yüksek olabileceği belirtildi.

Napoli performansı

Bu sezon İtalyan ekibinde 42 maçta forma giyen Khvicha Kvaratskhelia, 10 gol atarken, 9 da asist yapmayı başardı. Kvaratskhelia, geçtiğimiz sezon Napoli'nin Serie A şampiyonluğunda performansıyla dikkat çekmişti.

Senin için hazırladığımız haberler