Paris'te dev zirve! TFF başkanı, FIFA’nın patronu ile görüşecek...

29.07.2024 - 09:43 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 10:08

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu bugün Fransa’ya gidecek, yarın da FIFA’nın patronu Gianni Infantino ile görüşecek. Detaylar.

Paris'te dev zirve! TFF başkanı, FIFA’nın patronu ile görüşecek...

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz tarihinde yapılan seçimli genel kurulunda Mehmet Büyükekşi'yi geçerek başkanlık koltuğuna oturan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, yurt dışı temaslarına başlıyor.

TFF başkanı FIFA Başkanı ile görülecek

Sabah'ta yer alan habere göre; TFF'nin yeni başkanı ilk görüşmesini ise FIFA Başkanı Gianni Infantino ile yapacak.

Hacıosmanoğlu, bugün beraberindeki yöneticileriyle birlikte soluğu 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın düzenlendiği Paris'te alacak.

Görüşme yarın

Başkan Hacıosmanoğlu, oyunlar için Paris'te bulunan Infantino ile yarın bir araya gelecek.

Tanışma niteliğini taşıyan buluşmada FIFA ile yapılacak işbirlikleri, geleceğe dair plan ve programlar özelinde görüşme gerçekleştirİLecek.

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun temaslarını tamamlamasının ardından çarşamba günü İstanbul'a döneceği kaydedildi.

Montella'nın tatili cuma günü bitiyor

Bu arada A Milli Futbol Takımı'nın başında Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselme başarısını yaşayan teknik direktör Vincenzo Montella, tatilini tamamlıyor.

Yeniden çalışmalara başlamak için İstanbul'a dönecek olan İtalyan hocanın cuma günü Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerinde Başkan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Milli Takımlar Sorumlusu Ceyhun Kazancı ile görüşeceği kaydedildi. Montella, cumartesi günü de Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa Finali'ni izleyecek. Sezonun başlamasıyla birlikte ise Avrupa Uluslar Ligi Elemeleri öncesi mesaisine hız verecek.

Senin için hazırladığımız haberler