Paris'te tüyler diken diken! Webo'nun gözyaşları
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Irkçı hakem nedeniyle yarım kalan Paris Saint Germain- Başakşehir maçı kaldığı 14. dakikadan itibaren devam etti. Maç başlamadan önce iki takım oyuncuları ve hakemler ırkçılığı orta yuvarlakta protesto etti. Irkçı harekete uğrayan Pierre Webo gözyaşlarını tutamadı.

Son 5 Haber

Fenerbahçe'de geri dönen İsmail Kartal'ın takıma yaptığı konuşma ortaya çıktı

Livan Burcu: "Fenerbahçe'yi sevdiğimi söyleyebilirim"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık

Video | Carlo Holse'den şık gol: Kaleci çaresiz kaldı!

Galatasaray - Kocaelispor maçının VAR hakemi belli oldu
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
UEFA, Paris Saint-Germain ile Başakşehir arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Grup maçının 15. dakikasında Okun Buruk'un yardımcısı Pierre Webo, 4. hakem Sebastian Coltescu tarafından ırkçı sözlere maruz kalmıştı.

Oyuncular, maça devam etmeyi reddedince UEFA maçın ertelenmesine karar verdi. İki takım sahaya 'Irkçılığa Hayır' yazılı tişörtlerle çıktı.
Maç başlamadan önce ise tüyleri diken diken bir görüntü yaşandı. Şampiyonlar Ligi müziği çalarken iki takımın oyuncuları orta yuvarlakta oturarak ırkçılığı protesto etti. Bu harekete hakemler de katıldı.
Aldığı kırmızı kart dondurulan Webo da PSG - Başakşehir maçında yedek kulübesindeki yerini aldı. Seremoni esnasında Pierre Webo da gözyaşlarına engel olamadı.
