Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko Maçındaki Kavgadan Sonra İlk Açıklama

Akın Ungan
09.06.2023 - 22:54 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 23:09

Basketbol Süper Ligi play-off yarı finalinde Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçının sonunda kavga çıktı. Fenerbahçe Yöneticisi Sertaç Komsuoğlu açklama yaptı.

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko Maçındaki Kavgadan Sonra İlk Açıklama

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off yarı finalinde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Olaylı serinin 4. maçında rakibini 87-78 yenen Anadolu Efes finale yükselen takım oldu. Karşılaşmaya, maç sonunda çıkan olaylar damga vurdu.

Maç sonunda saha birbirine girdi

Maçın bitmesiyle Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman parkeden ayrılırken, Fenerbahçeli yöneticilerle tartışma yaşadı. Ataman'ın parkeden ayrılmasının ardından sarı-lacivertli yöneticilerle tribünler arasında da tartışma çıktı. Büyüyen tartışma, parkenin farklı bölgelerinde itiş kakışa döndü. Olaylar tribünlere de sıçradı

Olaylar tribüne sıçradı, güvenlik güçleri müdahale etti

Spor Şube ekipleri emniyeti sağlamak için olaylara müdahale etti. Olayların patlak verdiği iki pota arkasının ardından tribünlere de sıçrayan kavga güçlükle yatıştırıldı. Taraftarlar arasında olaylara etki ettiği tespit edilen kişiler emniyet güçleri tarafından tribünden alındı.

İlgini Çekebilir
Olaylı serinin finalisti Efes!
Habere Git

Fenerbahçe cephesinden ilk açıklama

Yaşanan olayların ardından Fenerbahçe tarafı ilk açıklamayı yaptı. Fenerbahçe Kulübü Erkek Basketboldan Sorumlu Yönetici Sertaç Komsuoğlu, Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'ın kendilerine el kol hareketi yaptığını söyledi.

"Rakip takım hocası hiçbir Fenerbahçe sporcusuna el kol yapamaz!"

Komsuoğlu, "Türkiye'nin en centilmen takımının misafirliğinde bol bol küfür ve tükürükle karşılaştık. Rakip takım hocası hiçbir Fenerbahçe sporcusuna el kol yapamaz! O başkan değil yönetici değil. Maaşlı bir eleman. Kendisi Yunanistan'da bu hareketlere girmesin" ifadelerini kullandı.

"Yunanistan'da maytaplar, meşaleler sahalarda! Ne olduğunu şaşırır"

Sözlerine devam eden Sertaç Komsuoğlu, "Rakip takımın hocası bizim muhatabımız değil. O rakip takımın maaşlı elemanı. Herkes haddini bilecek. Yunanistan'da maytaplar, meşaleler sahalarda oluyor. Bir anda ne olduğunu şaşırır" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler