Parmak ısırttı, Mususi'yi unutmadı! Batuhan Kör...

16.12.2020 - 11:45 | Son Güncellenme: 16.12.2020 - 11:45

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Bursaspor'un genç yıldızı Batuhan Kör, kupa maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Galibiyeti kime armağan etti? İşte yanıtı...

AJANSSPOR-HABER

Bursaspor forması giyen Batuhan Kör, Göztepe karşısındaki 5-4’lük galibiyette attığı 4 golle yıldızlaştı. Futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından Bursaspor taraftarlarını unutmadı. Kör, kupa maçı sonrası neler söyledi? Detayları haberimizde...

Batuhan Kör, galibiyeti taraftarlara armağan etti

TFF 1. Lig'de Bursaspor forması giyen Batuhan Kör, adından son dönemlerde iyice söz ettirmeye başladı. Kör, İzmir deplasmanında aldıkları galibiyeti Bursaspor taraftarlarına armağan etti.

"Gurur duyuyorum"

19 yaşındaki futbolcu, "Sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bu galibiyet Bursaspor taraftarımıza armağan olsun" açıklamasını yaptı.

Mususi'yi unutmadılar

Öte yandan Bursaspor forması giyen futbolcuların gol sevincini 'Timsah yürüyüşü' ile sergilemesi dikkatlerden kaçmadı. Futbolcular, 15 yıl önce vefat eden ve 'Timsah yürüyüşü'nün mucidi Majid Mususi'yi anmış oldu.

MUSUSİ'Yİ ESKİ TAKIM ARKADAŞI AJANSSPOR'A ANLATTI. O HABER İÇİN TIKLAYIN...

Senin için hazırladığımız haberler