"Parmak sallanınca ben de Ağaoğlu gibi sahaya indim"

30.06.2020 - 10:54 | Son Güncellenme: 30.06.2020 - 11:06

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, bordo-mavililerin şampiyonluk şansını değerlendirdi. Şener, mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Alanyaspor maçında yaşadıklarını da yorumladı. Şener, "Doğru bulmuyorum ama ben de indim" dedi.

"Parmak sallanınca ben de Ağaoğlu gibi sahaya indim"

AJANSSPOR

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, şampiyonluk yarışında Başakşehir'in 2 puan arkasında yer alan takımı değerlendirirken; Ahmet Ağaoğlu'nun sahaya inmesi hakkında da konuştu. Trabzonspor'un şampiyonluk şansı ne? Ağaoğlu'nun Alanyaspor maçındaki tutumu için neler düşünüyor? İşte yanıtı... 

Sadri Şener'den Trabzonspor camiasına mesaj

Son iki haftada dört puan kaybederek şampiyonluk yolunda ağır yara alan Trabzonspor’da teknik direktör Hüseyin Çimşir eleştirilerin odağına otururken, eski başkan Sadri Şener’den camiaya birlik mesajı geldi. 61saat’e konuşan Şener, Trabzonspor’un hâlâ en büyük şampiyonluk adayı olduğunu söylerken eleştirilerin takımın motivasyonunu bozmaması gerektiğini ifade etti.

Sadri Şener: "Galatasaray'ı yenersek fırsat ayağımıza gelebilir"

Tecrübeli futbol adamı “Lig değişik bir hal aldı. Kayseri gidiyor, Sivas’ı yenip dönüyor. Her şey olabiliyor. Şampiyonluk için Galatasaray’ı yenmek şart. Kazanırsak fırsat yeniden ayağımıza gelebilir” ifadelerini kullandı.

"Hüseyin Çimşir'i ortaya atmayın"

Takımın genç hocası Hüseyin Çimşir’e sahip çıkmaları gerektiğini söyleyen Sadri Şener taraftarlara seslenerek “Hüseyin Çimşir Hoca çok genç, ortaya atmayın direnmez… Kendisi büyük bir yük almış ve götürüyor” dedi.

Sadri Şener: "Sahaya ben de indim"

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Alanya’da sahaya inmesiyle ilgili olarak da Şener “Ne yapsın Başkan? O da insan, bütün sorumluluğu üzerine almış. Tabii ki yapılan doğru değil ama zamanında ben de yapmıştım. Şeref tribününde otururken Emre Belözoğlu bana parmak sallayınca ben de kendimi tutamayıp aşağı inmiştim” dedi.

Sadri Şener ile Emre Belözoğlu arasında ne olmuştu?

2012 yılında Trabzon'da Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçtan sonra Emre Belözoğlu ile Trabzonspor Başkanı Sadri Şener arasında gerginlik yaşanmıştı. 

Emre Belözoğlu ile Sadri Şener davalık olmuştu

Sadri Şener, Emre Belözoğlu'nun kendisine parmak salladığını dile getirmiş, "Soyunma odasına indiğimde onu bulsam çok fena şeyler olacaktı" demişti. Emre Belözoğlu da Şener'in kendisine tehdit ve hakareti olduğu gerekçesiyle dava açmıştı. Beykoz 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada Emre Belözoğlu'nun Sadri Şener aleyhine açtığı 50 bin TL'lik tazminat talebi reddedilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler