Parreira: 'Dünyadaki en iyi taraftara sahip kulüpte...'

13.12.2018 - 19:09 | Son Güncellenme: 13.12.2018 - 22:09

Parreira: 'Dünyadaki en iyi taraftara sahip kulüpte...'

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Carlos Alberto Parreira, beİN Sports'un sorularını yanıtladı. 

İşte tecrübeli teknik adamın söylediklerinden Ajansspor'un derledikleri;

'Ben Türkiye'de sadece 1 sezon kaldım ama çok keyifli bir yıl geçirdim. Kupada final oynadık, 6 sezon sonra şampiyon olduk. Sözleşmemi uzatmak istediler ama orada olduğum dönemde sürekli futbol solumak benim için yeterli oldu. 

Futbolda kazandığınız zaman sorun yok ama kaybettiğinizde tabii ki çok mutlu olamıyorsunuz. Burada devam etmek istemiyorum dedim. 

'1 yıl benim için yeterli oldu''

Ben Türkiye'de şampiyon olan takımda çalışmaktan çok memnun kaldım. Dünyadaki en büyük taraftara sahip kulüpte şampiyon oldum ama 1 yıl benim için yeterliydi. 

Zico, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale çıkartarak büyük bir başarıya imza attı. Alex, Fenerbahçe için bir idol. Harika bir seviye yarattı. 

Yetenekleri birbiriyle kıyaslamamayı öğrendim. Yetenek yetenektir, Hagi mükemmel bir oyuncuydu. Alex de Fenerbahçe'de sansasyoneldi. Bugün bile ismi anılıyor. Fenerbahçe'de yaptıkları için saygı görüyor. Zico da öyle.

Bir kez daha söylüyorum; Zico, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkartarak müthiş bir başarı yaşattı. Bu zaten etkileyici bir performanstı. 

Senin için hazırladığımız haberler