Paşa'da tek hedef galibiyet

17.11.2017 - 10:22 | Son Güncellenme: 17.11.2017 - 10:22


Kadınlar Hentbol Süper Lig’in namağlup lideri Muratpaşa Belediyespor, pazar günü oynanacak Yenimahalle Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Zorlu mücadele öncesi açıklamalarda bulunan Antrenör Birol Ünsal, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

İlk 7 haftanın geride kaldığı Süper Lig’de 7’de 7 yapan ve 14 puanla liderlik koltuğuna oturan Paşanın Melekleri, bu hafta; sahasında ligin güçlü ekiplerinden Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübünü ağırlayacak. Pazar günü saat 15.00’te Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak maçı, İzmir bölgesinden Sibel Erdoğan ve Sema Türkan hakem ikilisi yönetecek. 

Lideki gidişatlarıyla ilgili olarak konuşan Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, “Ligde yolumuza namağlup devam eden tek takımız ve bu sebeple rakiplerimiz bize karşı ayrı bir motivasyonla sahaya çıkıyor. Ama ben tüm oyuncularıma güveniyorum. Yenimahalle Belediyesi güçlü bir takım olabilir. Fakat biz Muratpaşa Belediyesi’ne yakışır şekilde, en iyi oyunumuzu sahaya yansıtarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler