Passolig kart ne kadar, ücreti nasıl yatırılır?

17.11.2018 - 20:30 | Son Güncellenme: 17.11.2018 - 17:33

Passolig kart ne kadar? Spor Toto Süper Lig maçlarına girmek için artık her taraftarın Passolig kartına sahip olması gerekir. Passolig kart ise birçok farklı alanda kullanılabilecek. Tüketicisine sunulan kredi kartı, banka kartı, taraftar kartı programları içinde hem maliyet hem de sağladığı faydalar ve sahip olduğu özellikler açısından benzersiz avantajları sağlıyor. Peki, Passolig kart ne kadar, ücreti nasıl yatırılır? İşte detaylar...

Passolig kart ne kadar, ücreti nasıl yatırılır?

Passolig kart ne kadar? Ücreti nasıl yatırılır? Passolig kart hakkında merak edilen soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz... Kullanılmaya başlandığından beri en çok tartışılan konulardan biri olan passolig zaman zaman yine gündeme geliyor. Passolig kartların kullanım süresi ise 1 yıl. 1 yıl sonunda kartı yenilemek için tekrar ücret ödemek gerekiyor. Yenileme ücretleriyse satın alma ücretleriyle aynı. Peki, Passolig kart ne kadar, ücreti nasıl yatırılır? İşte detaylar...

PASSOLİG KART NE KADAR?

Passolig'in kart ücreti sitede şu şekilde yer almaktadır:

14.04.2011 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alınan 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'da yer alan hükümler nedeniyle uygulamaya giren E-Bilet sistemine uygun üretilen Passolig Kartlarından yıllık olarak E-Bilet Yıllık Kullanım Bedeli tahsil edilir. Kulüp bazında 22,12 TL, 22,50 TL, 29 TL, 30 TL, 35,50 TL, 39 TL ve 41,50 TL olarak yedi farklı yıllık E-Bilet Yıllık Kullanım Bedeli mevcuttur. E-Bilet Yıllık Kullanım Bedeli senede bir defa tahsil edilir, her yıl E-Bilet kullanım süresi uzatılarak kullanılabilir.

Passolig'in kullanım avantajları nelerdir?

Passolig.com.tr'de şu açıklamalara yer verilmiştir:

Taraftarlara, kuyruk beklemeden, hızlı, güvenli bir şekilde stadyumlara giriş imkânı sağlar. Kart etrafında tesis edilen ekosistem, güvenli, kolayca erişilebilir bir geçiş/kontrol sistemi ile birlikte, bu sistem içerisindeki kart sahiplerine, katma değerli hizmetler sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Hızlı ve güvenli bir şekilde stadyuma giriş yaparsınız.

Bilete ulaşım daha önce olmadığı kadar kolay, isterseniz web’den isterseniz cepten www.passo.com.tr üzerinden, stadyum gişelerinden ya da Türkiye genelinde sayısı 5.000’e varan N kolay işyerinden biletinizi alır, kolayca kartınıza yüklersiniz.

Kartınızla dilediğiniz yerde alışveriş yaparsınız.

Farklı sektörden lider markaların size özel promosyon ve indirimlerinden yararlanırsınız.

Kartınızın tipine göre kredi kartı, banka kartı ya da ön ödemeli kart olarak kullanabilirsiniz.

Yaptığınız her harcama ile kulübünüze ve Türk futboluna maddi katkı sağlarsınız.

Passolig nedir?

Passolig'in internet sitesinde konuyla ilgili açıklamalar şu şekilde:

Passolig Kart, taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyumlara gidebilmelerini ve istedikleri karşılaşmayı her türlü olumsuzluktan uzak, huzurla izlemelerini sağlıyor!

Hem kulüplere hem de taraftarlarına büyük fırsatlar ve ayrıcalıklar sunan Passolig Kart ile, Türk futbolu maddi kazancın yanı sıra, tribün huzurunu ve güvenliğini de maksimize ederek, yaşanmış olan pek çok olumsuzluğu da geçmişte bırakıyor.

14 Nisan 2014 tarihi itibariyle uygulanmaya başlanan yeni yasal düzenleme ile kağıt biletler yerini Passolig Kartlarına bıraktı, maçlara artık sadece Passolig Kart ile girilmekte. Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet derdi sona erdi, maçlar elektronik biletlere tanımlanarak müsabakalara çok daha hızlı bir şekilde, beklemeden girmek artık mümkün.

Passolig Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Kombine biletler de artık Passolig Kartlarına tanımlanıyor. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderiliyor. Ayrıca kart sahipleri maç günleri stadyumlarda konumladırılan el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabiliyor. Kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyor.

Taraftarların Passolig Kart ile kazandıkları avantajlar yalnızca futbol müsabakaları ile sınırlı kalmıyor. Anlaşmalı şehirlerdeki toplu taşıma araçlarında ulaşım kartı olarak kullanılabilen Passolig Kartlarla kişiye özel kampanyalardan da yararlanılabiliyor. Ayrıca isteyen taraftarlar Passolig Kartlarını kredi kartı olarak da tercih edebiliyor.

Siz de Passolig'in sihirli dünyasına hemen dahil olun, bu benzersiz dünyanın sunduğu deneyim ve ayrıcalıkları yaşamaya başlayın.

Senin için hazırladığımız haberler