Pato hangi Türk takımına transfer olmalı? Cicinho'dan mesaj...

19.01.2021 - 16:31 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 17:11

Demir Grup Sivasspor'un eski Brezilyalı futbolcusu Cicinho, transferde adı daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan vatandaşı Pato'ya transfer önerisinde bulundu. Cicinho'ya göre Pato hangi Türk takımına transfer olmalı? İşte yanıtı...

Pato hangi Türk takımına transfer olmalı? Cicinho'dan mesaj...

AJANSSPOR-HABER

Demir Grup Sivasspor’un Brezilyalı eski yıldızı Cicinho, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, bonservisi elinde olan arkadaşı Pato’ya transfer önerisinde bulundu. Cicinho, 31 yaşındaki golcüye hangi takıma transfer olmasını önerdi? Detaylar haberde...

Cicinho, Pato'ya transfer mesajı yolladı

Real Madrid, Roma ve Villarreal gibi birçok büyük takımlarda forma giyen Sivasspor’un eski yıldız futbolcusu Cicinho, kırmızı-beyazlı takımı unutmadı. Brezilyalı milli futbolcu Alexandre Pato’ya sosyal medyadan paylaştığı video ile mesaj gönderen Cicinho, Pato’nun Sivas’ta çok başarılı olabileceğini söyledi.

Cicinho: Sivasspor'a git Pato

Cicinho paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba arkadaşlar ben Cicinho. Bu mesaj Türkiye’deki Sivasspor taraftarlarına ve ayrıca Alexandre Pato’ya gidiyor. Pato, Sivasspor taraftarları imza atmanız konusunda coşkulu. Sivasspor’da üç yıl oynadım ve işte mesajım, Sivasspor’a gitmek isterseniz çok başarılı olacaksınız. Harika şehir, harika ülke, harika bir yapıya sahip kulüp. Bu videoyu Sivasspor taraftarları ile birlikte olduğum için yapıyorum."

Pato'nun oynadığı takımlar

Kariyerinde Milan, Real Madrid, Chelsea gibi takımlarda forma giyen 31 yaşındaki Pato, geçtiğimiz sezon Sao Paulo ile 13 maçta 5 gol atarken, 1 de asist yapmıştı. Pato daha önce Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile de transferde anılmıştı. 

Sivasspor, Brezilyalıların uğrak mekânı

Brezilyalı oyuncular Anderson Ricardo Dos Santos, Edson Arauja Da Silva, Fransergio Euripedes Ferreira Bastos, Fabricio Carvalho Pereira, Dennis Pena Lemago, Sergio Oliveira, Fabio Alves Da Silva Bilica, Sandro Da Silva Mendonça, Cicinho, Pedro Oldoni, Leandro Barrios Rita, Auremir Dos Santos ve Robinho Sivasspor'da forma giymişti. Ayrıca Roberto Carlos da teknik direktörlük yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler