Patron çıldırdı! Dursun Özbek'ten derbi sonra flaş karar

23.09.2024 - 10:19 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 10:33

Galatasaray yönetimi, Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe karşısında alınan 3-1'lik galibiyetin ardından flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

Patron çıldırdı! Dursun Özbek'ten derbi sonra flaş karar

Son dönemde yaşadığı çalkantılı günler yaşayan Galatasaray yönetiki, derbi maçta ezeli rakip Fenerbahçe karşısında alınan 3-1'lik net galibiyet sonrası flaş bir adım atma kararı aldı.

Yerli oyunculara iyileştirme

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; sarı kırmızılı yönetim, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettikten sonra, yerli oyuncularına yönelik toplu sözleşme iyileştirmesi yapma kararı aldı.

Yıllık ücretlerde ciddi artış sağlanacak

Garanti ücretleri ve maaşlarını TL üzerinden alan yerli futbolcuların sözleşmelerine toplu iyileştirme olacak. Başta derbide başarılı performans sergileyen Yunus Akgün olmak üzere Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Berkan Kutlu ve Günay'ın yıllık ücretlerinde ciddi bir artışa gidilecek.

Metehan Baltacı da unutulmayacak

Eyüpspor başta olmak üzere transferin son günlerinde Süper Lig ekiplerinden aldığı tekliflerin reddedildiği Metehan Baltacı da pas geçilmeyecek. Genç stoperin de kontratı hem uzatılacak hem de oyuncularla arasındaki uçurum ortadan kaldırılacak.

Senin için hazırladığımız haberler