Paul George: "Kendimi her zaman Lakers formasıyla hayal ettim..."

29.06.2018 - 12:35 | Son Güncellenme: 29.06.2018 - 15:35

28 yaşındaki yıldız oyuncu Paul George, geçtiğimiz gün Oklahoma'daki kontratından opsiyonunu kullanarak 1 Temmuz tarihinden itibaren serbest kalmayı seçti. Bu yaz nereye gideceği merak edilen üç oyuncudan biri olan Paul George, açıklamalarında zaman zaman bu konuya da değiniyor.

Kendisi hakkında en çok Lakers'a gideceği yönünde haber yapılan yıldız oyuncunun doğup büyüdüğü yer de Los Angeles olunca bu bağlantı onu gideceği yer olarak en çok Lakers tahminlerinin yapılmasına sebep oluyor. Paul George son olarak yaptığı bir açıklamada, "Günün sonunda, ben de NBA'de şampiyonluk yaşamak istiyorum. Los Angeles'a gelmek istediğim doğru. Evimde oynamak ve Lakers formasını giymek istiyorum. Çocukluğumdan beri, Kobe'yi izlediğimden beri en büyük hayalim bu. Küçükken kendimi hiç Indiana ya da Oklahoma formasıyla düşünmemiştim. Fakat öte yandan, kendim için en iyi hamle ne olur onu da düşünüyorum. Oyuncu olarak kendimi tanıyorum. Takımımın kazanması için yardım etmek istiyorum. Ve bunu Russell Westbrook'la yaparken de kendimi rahat hissediyorum." ifadelerini kullanarak bir yandan Lakers sinyallerini yaksa da, gönlünün diğer yanında Oklahoma'da devam etmek yattığı anlaşılıyor.

Geçtiğimiz normal sezonda Oklahoma City Thunder formasıyla 79 maça çıkan Paul George 21.9 sayı, 5.7 ribaund ve 3.3 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

EREN TUNCAY / AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler