Paul George, Kevin Durant için Oklahoma'ya imza atmış!

11.07.2017 - 17:30 | Son Güncellenme: 11.07.2017 - 17:30

Şok bir takasla Indiana Pacers’tan Oklahoma City Thunder’a takas olan Paul George, Oklahoma City’i kendisine en çok Kevin Durant’in övdüğü söyledi.

 

Golden State Warriors’ın yıldızı Kevin Durant, eski takımı Oklahoma City Thunder’la ilgili Paul George’a övgü dolu sözlerde bulunmuş. George, Victor Oladipo ve Domantas Sabonis karşılığında Thudner’a takas olmuştu. Yıldız oyuncu daha önceden önümüzdeki sezon kontratının bitmesinin ardından Los Angeles Lakers’a gitmek istediğini açıkladı.

George, Thunder’ın eski yıldızı Kevin Durant’in kendisine şehri ve organizasyonu çok övdüğünü söyledi. Paul George; “Durant bana Oklahoma’yı çok seveceğimi söyledi. Bana diğer takımların öneremeyeceği şeyleri onların önerebileceğinden bahsetti. O bu organizasyonun birinci sınıf bir organizasyon olduğuna beni ikna etmek için çok uğraştı” dedi.

27 yaşındaki All-Star oyuncu seneye  takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili ise; “Bu oyunu kazanmak ve kazanma alışkanlığımla tanınmak için oynuyorum. Bunun için arayıştayım. Oklahoma’da çok iyi bir sezon geçirirsek, konferans finallerine kalabilirsek veya Warriors’ı da geçip çılgınca bir şey yapabilirsek buradan ayrılmak yaptığım en aptalca şey olurdu.” şeklinde konuştu.

Basketball.com.tr

Senin için hazırladığımız haberler