Paul Onuachu sürprizi! Türkiye'ye geliyor ama Trabzonspor'a değil

04.09.2024 - 14:13 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 14:19

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon takımında kiralık olarak oynayan ve uzun süredir yeniden kadrosuna katmak için uğraş verdiği Paul Onuachu için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Paul Onuachu sürprizi! Türkiye'ye geliyor ama Trabzonspor'a değil

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'u formasıyla geçtiğimiz sezon attığı gollerle takımın gol yükünü çeken Nijeryalı golcü Paul Onuachu, bordo mavililerin yeni sezon öncesi en büyük transfer hedefi olmuştu.

Bordo mavililer, yıldız futbolcunun Premier Lig ekibi Southampton ile yaptıkğı pazarlıklarda İngiliz ekibinin 15 milyon Euro'luk bonservis isteği inadını kıramadı. Karadeniz ekibi Onuachu için kulübüne son olarak 6 Milyon euro + bonuslar şeklindeki son teklifini ileterek beklemeye geçmişti.

Göztepe, Onuachu'yu transfer etmek için harekete geçti

Southampton'u yöneten Sport Republic şirketinin Türkiye'deki takımı olan Göztepe'nin paul Onuachu'yu kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi.

Girişimler başladı, hafta sonuna kadar resmiyete kavuşabilir

Fotomaç'ta yer alan habere göre; İzmir ekibi 13 Eylül tarihinde sona erecek yaz transfer dönemi öncesi Nijeryalı santrfor Paul Onuachu girişimlere başladı. Sarı-kırmızılıların hafta sonuna kadar transferi resmiyete kavuşturacağı bildirildi.

Trabzonspor'da 25 maçta 17 gol attı

Geçen sezon Trabzonspor forması giyen deneyimli santrfor, 25 resmi maçta 17 gol attı. Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Bodrum FK maçının ardından bir forvet takviyesi yapacaklarını açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler