Paul Onuachu'nun yeni adresi: Teklif belli oldu, İngilizler yeşil ışık yaktı!

22.06.2024 - 18:24 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 18:39

İsmi Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Paul Onuachu için Süper Lig devi Southampton'a teklifini iletti. İngilizlerin transfere yeşil ışık yaktığı belirtildi.

Paul Onuachu'nun yeni adresi: Teklif belli oldu, İngilizler yeşil ışık yaktı!

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık forma giyen Southampton'ın golcüsü Paul Onuachu'nun yeni adresi belli oluyor. NTV Spor'da yer alan habere göre; Trabzonspor'un tekrar kadrosuna katmak istediği, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da transferi için yoğun çaba sarf ettiği Onuachu için Süper Lig devinin teklifini İngilizler olumlu karşıladı.

Beşiktaş'tan Paul Onuachu hamlesi

NTV Spor'un haberinde, gelecek sezon öncesi golcü arayışında olan Beşiktaş'ın, Paul Onuachu'yu kadrosuna katmak için teklifini Southampton'a ilettiği kaydedildi.

Siyah-Beyazlıların teklifi

Haber detayında Siyah-Beyazlıların, Nijeryalı golcü için İngilizlere 15 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiğine yer verildi. Beşiktaş'ın ayrıca Southampton'ın sahipleri tarafından yönetilen Göztepe'ye de 3 futbolcu vereceği yazıldı.

Göztepe'ye gidecek isimler belli oldu

Beşiktaş'ın, Paul Onuachu için ilettiği teklifte Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe'ye vermeyi kabul ettiği üç futbolcunun; Javi Montero, Emre Bilgin ve Mustafa Erhan Hekimoğlu olduğu ifade edildi.

Southampton'ın, Beşiktaş'ın teklifini olumlu karşıladığı belirtilirken, iki tarafın transferi sonuçlandırmak için kısa süre içerisinde masaya oturacağı ileri sürüldü.

Trabzonspor performansı

Paul Onuachu, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Trabzonspor'da 26 maça çıktı. 30 yaşındaki forvet, bu maçlarda 17 kez ağları havalandırırken 4 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler