Paul Pogba'dan Jose Mourinho sözleri: Kavgayı ben başlatmadım

16.10.2024 - 23:13 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 23:42

Serie A ekibi Juventus'un Fransız futbolcusu Paul Pogba yeni açıklamalarında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Manchester United'daki döneminden bahsetti.

Paul Pogba'dan Jose Mourinho sözleri: Kavgayı ben başlatmadım

AJANSSPOR - HABER

Paul Pogba, Mail Sport için yaptığı yeni açıklamalarında teknik direktör Jose Mourinho ile aralarında kız arkadaş ve erkek arkadaş gibi bir ilişki olduğunu söyledi. Pogba, Mourinho ile barışmak istediğini de belirtti.

"Sürekli ayrılıp barışıyorduk"

Mail Sport'tan Sami Mokbel'e özel açıklamalarda bulunan Paul Pogba, Jose Mourinho ile aralarındaki ilişki hakkında "İlişkimiz kız arkadaş ve erkek arkadaş gibiydi. Sürekli ayrılıp barışıyorduk" dedi.

"Manchester United'a dönme sebeplerimden biri Mourihno'ydu"

Paul Pogba, Manchester United döneminde birlikte çalıştığı teknik direktör Jose Mourinho'nun kendisini takıma gelmesi için ikna eden kişi olduğunu belirtti ve yaşananları şöyle anlattı: "Aslında her şey harika başladı. Manchester United'a dönmemin sebeplerinden biri de Mourinho'ydu. Beni dönmeye ikna etti."

İlgini Çekebilir
Paul Pogba'dan doping açıklaması: Ben hilebaz değilim
Habere Git

"Onu görürsem kocaman sarılacağım"

Fransız futbolcu Pogba Mourinho ile barışmak istediğini ise şu sözlerle açıkladı: "Neden kavga ettiğimizi ise bilmiyorum. Kavgayı ben başlatmadım. Fikir ayrılığına düştük. Ancak Mourinho'ya büyük bir saygım var. Yarın onu görürsem kocaman sarılacağım. Elbette bir gün bunu oturup konuşmamız gerekecek."

Mourinho ile çalıştığı dönemde depresyona girdiğini açıkladı

Jose Mourinho ile çalıştığı dönemde Paul Pogba'nın ikinci kaptanlığı elinden alınmış ve bir antrenmanda tartışırken görüntüleri basında büyük yankı uyandırmıştı. Fransız futbolcu 2022'de yaptığı açıklamalarda ise Mourinho ile çalıştığı dönemde psikolojik sorunlar yaşadığını ve depresyona girdiğini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler