Fransız yıldız Pogba, şoke etti

25.06.2018 - 16:47 | Son Güncellenme: 25.06.2018 - 19:47

Fransa Milli Takımı'nın yıldız ismi Paul Pogba, 2018 Dünya Kupası'nın kendisi adına son turnuva olabileceğini ifade etti. Dünya Kupası haberlerini sitemizde bulabilirsiniz.

Fransa Milli Takımı ve Premier Lig ekibi Manchester United’ın yıldız orta saha oyuncusu Paul Pogba, şaşırtıcı açıklamalara imza attı. Dünya Kupası'ndaki performansına yönelik eleştirilere cevap veren Pogba, “Bu Dünya Kupası, benim için son olabilir” diye konuştu.

“Benim için son dünya kupası olabilir”

2022 yılında Katar’da düzenlenecek organizasyonda 29 yaşında olacağını söyleyen Pogba, ”Yarın neler olabileceğini bilemezsiniz. Bu benim son dünya kupam olabilir. O dönem kadroya çağrılmayabilirim. Başka futbolcular daha iyi olabilir. Bu mümkün” ifadelerini kullandı.

Pogba’dan Griezmann’a övgü

Vatandaşı Antoine Griezmann’dan da övgü dolu sözlerle bahseden Pogba, ”O takım için mücadele ediyor. Gerçekten de iyi işler yapıyor. Onun her gün kendisini ne kadar geliştirdiğini göreceksiniz” dedi.

“Mbappe, gelişmekte olan bir futbolcu”

Öte yandan Pogba, Kylian Mbappe ile ilgili olarak ise, ”Yetenekli bir genç. Bunu zaten tüm dünya biliyor. Maç başına 1-2 gol atabileceğini düşüyorum. Ama halen, gelişmekte olan bir futbolcu” açıklamasını yaptı.

Fransa grupta lider durumda

Fransa, 2018 Dünya Kupası C Grubu’nda Danimarka, Avustralya ve Peru ile mücadele ediyor. İlk maçta Avustralya’ı 2-1 yenen Horozlar, son maçta ise Peru’yu 1-0 geçmişti. Son maçını Danimarka ile oynayacak olan Fransa, rakibini yenerek grubu lider bitirmek istiyor. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler