Paul Pogba'dan yeni sözleşme isteği!

22.01.2019 - 22:23 | Son Güncellenme: 23.01.2019 - 01:23

Paul Pogba'dan yeni sözleşme isteği!

Manchester United'ın 25 yaşındaki Dünya Kupası kazanmış orta saha oyuncusu Paul Pogba'nın bu sezon Manchester United'la olan ilişkisi 180 derece terse döndü.

Fransız futbolcunun bu sezonun başlarında teknik direktörü Jose Mourinho'yla olan anlaşmazlığı sebebiyle mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği konuşuluyordu.

The Sun'ın haberine göre ise yeni teknik direktör Ole Gunnar Solskjær'in gelişiyle birlikte bambaşka bir futbolcuya dönüşen Pogba, Manchester United'dan sözleşmesinin uzatılmasını talep etti.

Paul Pogba'nın maaş talebi

Paul Pogba'nın ayrıca yeni sözleşme isteğindeki maaş talebi ise takımın haftalık 505 bin £ ile en çok kazanan ismi Alexis Sanchez'le yakın miktarda bir para kazanmak.

Paul Pogba şu an ise Manchester United'dan haftalık 290 bin £ kazanıyor.

Mourinho'yla sıkıntı yaşadı

25 yaşındaki Fransız yıldız futbolcu, Jose Mourinho yönetiminde Manchester United'da kötü günler geçiriyordu. Zaman zaman ilk 11'deki yerini bile kaybeden Paul Pogba'nın Manchester United'da çok mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği konuşuluyordu.

Yeni menajerle yeniden doğuş

Manchester United, Jose Mourinho'yu takımın başından gönderdikten sonra sezon sonuna kadar eski futbolcusu Ole Gunnar Solskjær'i takımın başına getirmişti.

Norveçli teknik direktör, Manchester United'ın başında çıktığı 7 maçtan da galibiyetle dönüp büyük bir başarıya imza atmıştı.

Paul Pogba ise bu 7 maçlık dönemde attığı gol ve yaptığı asistlerle performansını yukarıya çıkarmıştı.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler