Beşiktaş'ta Paulista, Trabzonspor beraberliğini değerlendirdi

15.09.2024 - 22:38 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 22:44

Beşiktaş'ta Gabriel Paulista ile Felix Uduokhai, 1-1 biten Trabzonspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Paulista, Trabzonspor beraberliğini değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig’de sezonun ilk derbisinde Trabzonspor ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi.

Maç sonu Beşiktaş'ta Gabriel Paulista ile Felix Uduokhai değerlendirmelerde bulundu.

"Rakibimiz çok fazla geride kaldı"

Beşiktaş'ın Brezilyalı defans oyuncusu Gabriel Paulista, şu ifadeleri kullandı:

"Çok zor bir maçtı. Rakibimiz 10 kişi kaldı. Taraftarları onların 10 kişi oynamalarına destek oldular. 11. kişi gibi davrandılar. Bu anlamda da zor bir maç oldu. Rakibimiz çok fazla geride kaldı, bizim hata yapmamızı bekllediler ama onu vermedik. Belki daha hızlı oynayabilirdik çünkü geriye yaslanan takıma karşı birkaç pozisyon bulduk ama atamadık. İlk yarıda daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Daha çok fırsat yakaladık, pas anlamında da rakip ceza sahası içine çok girdik. Ama ikinci yarı istediğimiz oyunu oynayamadık.

Sabırlı ve hızlı bir şekilde oynayabilirdik ama maçta çok fazla durdu. Tam ritim kazanırken maç çok fazla dursu. Şu an yapmamız gereken şey, nerede hata yaptık. Takım olarak aynaya bakmamız lazım, tespit yapmamız lazım. Milli aranın da bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Önümüzdeki maçı kazanmak zorundayız."

Felix Uduokhai: "Sonuçtan mutlu değiliz"

Beşiktaş'ın Nijerya asıllı Alman futbolcusu Felix Uduokhai ise şöyle konuştu:

"Mutlu değiliz skordan. 77 dakika neredeyse rakibimizden fazla oynadık. Sonuçtan mutlu değiliz. Rakibe saygı duyuyoruz kimse yanlış anlamasın ama biz 11'e 10 oynuyorsak 70 dakika kazanmak zorundayız. Bu skor kabul edilemez bizim açımızdan. Ama olmadı ve mutsuzuz. Duran toptan gol yedik. Burada ben dahil herkes iyi savunma yapamadı. O yüzden mutlu değiliz."

Senin için hazırladığımız haberler