Payitaht Abdülhamid 146. Bölüm FULL İzle, TRT 1 Payitaht Abdülhamid

09.04.2021 - 16:28 | Son Güncellenme: 09.04.2021 - 16:34

Payitaht Abdülhamid dizisi adım adım finale ilerliyor. Bugün, Payitaht Abdülhamid dizisinin 146. bölümü yayında olacak. Dizinin özeti, fragmanı ve oyuncuları haberimizde.

Payitaht Abdülhamid 146. Bölüm FULL İzle, TRT 1 Payitaht Abdülhamid

Payitaht Abdülhamid 146. bölüm izle. TRT 1'de tam 5 sezondur yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde sona yaklaşıyoruz. Bu bölümde neler olacağı ise dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Yeni bölümde, Sultan Abdülhamid'in içerideki haini bulmaya çalıştığını ve paşalarını seferber ettiğini görüyoruz. Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı, Payitaht Abdülhamid 146. bölüm özeti ve Payitaht Abdülhamid yeni bölüm izle gibi araştırmalar bunun sadece birkaçını oluşturuyor. Peki, Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümünde neler oluyor? Sultan Abdülhamid, Mahmut Paşa'nın ölümünü durduracak mı?
 

Payitaht Abdülhamid 146. bölüm özeti

Ordudan gelen tehdide boyun eğmeyen Abdülhamid, Mahmut Paşa’yı serbest bırakmaz. Osmanlı’ya zarar vermeyi hedefleyen Cassel, büyük bir oyun oynar. Mahmut Paşa ise infaz mangasının önüne çıkartılır. Naime, saraydan ayrılmadan önce, babasına kendini affettirmeye çalışır. Aliye’nin acısını kendi lehlerine kullanmak isteyen düşmanlar ona bir silah gönderir. Ruhsal çöküntü yaşayan Aliye’nin elindeki silah herkes için tehlike oluşturur.

Payitaht Abdülhamid 146. Bölüm Fragmanı

 

Bir önceki bölümde ne oldu?

Saraya gelen Mahmut Paşa Abdülhamid’ten padişahlığı bırakmasını ister. Mahmut Paşa ile irtibat halinde olan gizli teşkilat, Cassel’e bir tuzak kurar. 3. Orduya bağlı bazı tümenler hakkında saraya sürpriz bir haber gelir. Fatma ve Naime’nin Aliye’yi kurtarmak için yaptıkları tertip Stefano’nun sonunu getirir. Naime, hatasını telafi etmeye çalışsa da babasının verdiği cezadan kurtulamaz.

Payitaht Abdülhamid dizisinin konusu nedir?

1896'da, Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht –  Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı'nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: ''Yunan Harbi''ne yer verilecek. 1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları, Padişah'ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek.
 

Yine Sultan'ın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında. Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi,  'Mücadele!’  Ana temasındaki mesajla seyirciye sunulacak. 

TRT’nin “Filinta” ve  “Zeyrek ile Çeyrek’ dizileri ile Türkiye'nin ilk Hollywood projesi olan -Y Production ile ortak yapımını üstlendiği- "The Ottoman Lieutenant- Osmanlı Subayı" filmine imza atan, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’nin ortak olduğu ES Film’in yeni projesi “Payitaht- Abdülhamid”in çekimleri, İzmit'teki Seka Film Platosunda tamamen yenilenen, döneme uygun hale getirilen setlerde başladı. 

Senin için hazırladığımız haberler