Devrim Özkan'ın Lucas Torreira paylaşımı: "Sensin benim hediyem"

Özgür Koç
01.01.2024 - 11:37 | Son Güncellenme: 01.01.2024 - 11:47

Ünlü oyuncu Devrim Özkan'ın aşk yaşadığı Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile ilgili paylaşımı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. İşte detaylar...

Devrim Özkan'ın Lucas Torreira paylaşımı: "Sensin benim hediyem"

AJANSSPOR - HABER

Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, geçtiğimiz yaz ABD tatilinde objektiflere yakalanmıştı. Devrim Özkan geçtiğimiz haftalarda ise sosyal medya sayfasından Lucas Torreira ile aşk yaşadıklarını itiraf etmişti. 

Yeni dizisi 'Ne Gemiler Yaktım' ile yeniden televizyonda boy gösteren güzel oyuncu Devrim Özkan'dan futbolcu sevgilisi Lucas Torreira'yla ilgili yeni bir paylaşım geldi.

Yeni yıla sevgilisi Lucas Torreira ile giren Devrim Özkan, Torreira ile fotoğrafına yer verdiği son paylaşıma "Sensin benim hediyem" notunu düştü. Özkan'ın paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Torreira alıntılayarak paylaştı

Urguaylı futbolcuda sevgilisi Özkan'ın paylaşımını alıntılıyarak kendi Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı.

Evlilik sorusunu yanıtlamıştı

Önceki gün menajeri ile Nişantaşı’nda görüntülenen Lucas Torreira, Devrim Özkan'la ilgili "Evlilik olur mu?" sorusuna, "Her şey güzel gidiyor. Şu an bunu söyleyebilirim." yanıtını vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler