Pazar günü iş bitmişti! İrfan Can kapıdan döndü

12.01.2021 - 17:46 | Son Güncellenme: 12.01.2021 - 18:18

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci harekatında Ajansspor çok özel detaylara ulaştı. Normal şartlarda pazar günü transfer sonuçlanıyordu, fakat ikinci bir formül önerilince Başakşehir "şimdilik" masadan kalktı. Detaylar haberimizde...

Pazar günü iş bitmişti! İrfan Can kapıdan döndü

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaraylılar başta olmak üzere ülkemizdeki tüm futbolseverler Başakşehir'in yıldızı İrfan Can Kahveci'nin geleceğini merak ediyor. 

Görüşmeler devam ediyordu...

Sarı-kırmızılı takımın uzun süredir peşinde olduğu 25 yaşındaki futbolcuyla ilgili Gençlerbirliği maçı sonrası Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de açık açık oyuncuyu istediklerini belirtirken iki kulüp arasındaki müzakereler devam ediyordu. 

7.5 milyon Euro'ya kadar indi

Kapıyı 10 milyon Euro'dan açan sonrasında 2.5 milyon Euro artı 7.5 milyon Euro formülünü sunan Başakşehir Kulübü ile yapılan son görüşmeler sonrası İstanbul temsilcisi  peşin 7.5 milyon Euro'ya kadar da indi.

Aslan'ın son teklifi

Ancak bu süreçte Galatasaray cephesi son olarak 5 milyon Euro artı Diagne seçeneğini Başakşehir'e sundu. Fakat bu durum müzakerenin gidişatını olumsuz etkiledi. 

Başakşehir "şimdilik" masadan kalktı fakat...

Son tahlilde transfer görüşmeleri iki gün öncesindeki sıcaklığını kaybetti. Başakşehir "şimdilik" masadan kalktı fakat tekliflere de açık. 

Tüm şartları zorlaması bekleniyor

Galatasaray yönetiminin üzerindeki baskı artıyor ve İrfan Can transferi için tüm şartların zorlanması bekleniyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler