Pazarlıklar sürüyor! Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu için istediği bonservis

17.08.2024 - 11:26 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 11:34

Premier Lig ekibi Brighton, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu için Ali Koç yönetimi ile görüşmeleri sürdürüyor. İstenen bonservis belli oldu.

Pazarlıklar sürüyor! Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu için istediği bonservis

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, iç transferde hareketli saatler yaşıyor. Sarı-Lacivertliler, yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu ile yollarını ayırmaya çok yakın.

Brighton ile pazarlıklar devam ediyor

Ferdi Kadıoğlu'nu radarına alan Premier Lig ekibi Brighton, Fenerbahçe yönetimi ile görüşmelerini sürdürüyor. Ali Koç ve İngiliz yöneticiler pazarlıklara devam ediyor.

Brighton 30+5 verdi

Brighton'ın Ferdi Kadıoğlu transferi için Fenerbahçe'ye yaptığı teklif belli oldu. İngiliz kulüp, 30+5 milyon Euro önerdi.

İşte Fenerbahçe'nin beklediği bonservis ücreti

Milliyet'te yer alan habere göre Fenerbahçe, Brighton'ın teklifini yetersiz buldu. Ferdi Kadıoğlu'ndan 40 milyon Euro bonservis bekleyen Sarı-Lacivertliler, İngilizlerden teklifi yükseltmesini istedi.

Ferdi Kadıoğlu'nun performansı

Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den 2018 yılında 1.4 milyon Euro'ya transfer edilen Ferdi Kadıoğlu gösterdiği gelişim ile dikkat çekti. Sol bek pozisyondaki performansıyla beğeni toplayan yıldız futbolcu, 2023/24 sezonunda 51 maçta 4324 dakika süre aldı. Ferdi bu maçlarda 3 gol, 5 asist kaydetti, 3 mücadelede sarı kart gördü.

Bu sezon ise 4 karşılaşmada 282 dakika görev alan Ferdi Kadıoğlu, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Ferdi 1 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler