PDFK'dan Yeni Malatya açıklaması: 'İncelemenin devamına karar verilmiştir''

08.10.2020 - 20:01 | Son Güncellenme: 08.10.2020 - 20:11

Son dakika spor haberleri... PFDK kararları açıklandı. Antalyaspor, Yeni Malatya'nın 100’den fazla taraftar görünümlü kişiyi akredite ederek, kurallara aykırı hareket ettiğini iddia etmişti. PDFK'ya taşınan olayda karar belli oldu. İşte detaylar...

PDFK'dan Yeni Malatya açıklaması: 'İncelemenin devamına karar verilmiştir''

İlk defa Ajansspor'un gündeme getirdiği, Yeni Malatyaspor ve Antalyaspor maçında yapılan ihlallerle ilgili ilk karar çıktı.

Fraport TAV Antalyaspor Kulübü, Yeni Malatyaspor karşılaşmasından sonra resmi Twitter hesabından yaptığı bir açıklamada, ev sahibi kulübün 100’den fazla taraftar görünümlü kişiyi akredite ederek, kurallara aykırı hareket ettiğini iddia etmişti. Yeni Malatyaspor Kulübü ise bu iddiayı yalanlayarak, 'Delegasyon 2' ve 'Delegasyon 3' listesi dışında kimseye akreditasyon verilmediğini açıklamıştı.

Ajansspor’un da bu konuyu gündeme getirmiş, Yeni Malatyaspor'da 9 kulüp görevlisi ve 1 futbolcu "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ya sevk edilmişti.

PFDK kararları bugün açıklandı. Yapılan açıklamada Antalyaspor - Yeni Malatya ile ilgili şu maddeye yer verildi:

'03.10.2020 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR-FRAPORT TAV ANTALYASPOR Süper Lig müsabakasında, yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle ek bilgi ve belge talep edildiğinden dosyanın incelenmesinin devamına karar verilmiştir.'

Senin için hazırladığımız haberler