Peaky Blinders 5. sezon ne zaman başlayacak?

26.08.2019 - 20:49 | Son Güncellenme: 26.08.2019 - 17:55

Netflix'in sevilen dizisi Peaky Blinders 5. sezon ne zaman başlayacak? Başrollerini Sophie Rundle, Paul Anderson, Cillian Murphy ve Helen Mccrory gibi isimlerin paylaştığı dizinin yeni sezonları, diziseverler tarafından merak ediliyor. Biz de bu konuda merak edilenleri derledik. Peaky Blinders 5. Sezon izleyicinin beğenisine sunuluyor. Peki, Peaky Blinders 5. sezon ne zaman başlayacak? Nasıl izlenecek? İşte detaylar...

Peaky Blinders 5. sezon ne zaman başlayacak?

Peaky Blinders 5. sezon ne zaman başlayacak? Netflix'in sevilen dizisi Peaky Blinders'ın yeni sezonu merak ediliyor. 4. sezonunda büyük heyecan fırtınasına sahne olan dizinin gelecek bölümleri araştırılmaya devam ediliyor. Dördüncü sezonda Tommy Shelby, İtalyan mafyasını devirmeyi başarmış ve parlamento üyesi olabilmek için seçimlere katılmıştı. Peki gelecek bölümlerde izleyicileri ne bekliyor? Peaky Blinders 5. sezon ne zaman başlayacak? Nasıl izlenecek? İşte detaylar...

Peaky Blinders 5. sezon ne zaman başlayacak?

Peaky Blinders 5. yeni sezon 25 Ağustos'ta BBC One'da yayınlanacak. Türkiye’de Netflix’te 4 Ekim’de yayınlanacak. Diziseverler Peaky Blinders izlemek için Netflix’e üye olmak zorunda. Netflix kullanıcılarına, bir ay ücretsiz platformu deneme hizmeti sunuyor.

Yeni sezon fragmanında Tommy Shelby’nin tarlasına mayın döşendiği görülüyor. Beşinci sezonda kadroya yeni oyuncular katılıyor. Bu isimlerden ilki, daha önce Hunger Games'te Finnick Odair karakterine can vermiş olan Sam Claflin. Kadroya katılacak olan ikinci büyük isim ise The Witch'te, Split'te ve Glass'ta yer almış ayrıca New Mutants kadrosunda da yer alan Anya Taylor-Joy. Bu oyunculara eşlik edecek olan diğer oyuncular ise Brian Gleeson (Hellboy), Kate Dickie (Game of Thrones) ve Emmet J. Scanlan (Krypton).

Peaky Blinders 4. sezonda neler olmuştu?

Dördüncü sezonda Tommy Shelby, İtalyan mafyasını devirmeyi başarmış ve parlamento üyesi olabilmek için seçimlere katılmıştı. Tabii aniden gerçekleşen Büyük Buhran, ABD ile birlikte İngiltere'yi de finansal bir kaosun içerisine çekecek. Burada Tommy ve Shelby çetesinin çözmesi gereken problem ise o kadar basit değil. Suç dünyasının gölgesindeyken Tommy'nin Büyük Buhran’a karşı da önlem alması gerekiyor.

Peaky Blinders'da David Beckham heyecanı!

Eski futbolcu David Beckham, beşinci sezonu çekilen hit dizi Peaky Blinders'ın setinden fotoğraflar paylaştı. BBC Drama'nın sevilen gangster dizisi Peaky Blinders'ın beşinci sezonunun çekimleri dolu dizgin devam ediyor. Efsane futbolcu David Beckham, dizinin setinden fotoğraflar paylaştı.

Netflix hakkında kısa bilgiler

Netflix Inc., film-dizi yapımcılığı ve dağıtımı alanında iştigal eden Amerika kökenli kuruluş. 1997 yılında Kaliforniya'da Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından kuruldu. İnternet üzerinden gerçek zamanlı veri akışı ve video-on-demand ile posta yoluyla DVD dağıtımı alanlarında uzmanlaştı. Adı, İngilizce internet anlamına gelen "net" ve Amerika'da günlük konuşma dilinde "filmler" anlamına gelen "flicks" kelimesinden türetildi.

Netflix’in ilk iş modeli DVD satışı ve kiralama üzerineydi. Ancak şirketin kuruluşundan yaklaşık bir yıl sonra Hastings, posta yoluyla DVD kiralamaya odaklanmak üzere DVD satışlarını durdurdu. 2007’de Netflix, akışkan medya aracılığıyla internet üzerinden film izleme olanağı sunarak iş alanını genişletti. 2010’da Kanada’ya açıldı ve zaman içinde veri akışı servisi büyümeye devam etti. Ocak 2016 itibarıyla Netflix 190’dan fazla ülkede hizmet vermektedir.

Netflix, 2013’te House of Cards adlı ilk dizisiyle içerik üretmeye de başladı. O günden bu yana film ve televizyon dizisi üretimlerini hızla artırdı. Şirket, 2016’da 126 orijinal dizi ve film yayımladı. Bu rakam, ücretli Amerikan televizyon kanallarının tümünün daha fazladır.

Ocak 2019 itibarıyla Netflix'in dünya çapında 139 milyon, Türkiye'de ise 65 bin abonesi bulunmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler