Pedro Henrique: “Bu galibiyeti başkanımıza ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz”

07.03.2021 - 18:21 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 18:24

Spor Toto Süper Lig haberleri... Süper Lig'de Hes Kablo Kayserispor, Atakaş Hatayspor’u 3-1 yendi. Peki, Hes Kablo Kayserispor futbolcuları neler söyledi? İşte detaylar...

Süper Lig'in 29. haftasında Hes Kablo Kayserispor, deplasmanda Atakaş Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Hes Kablo Kayserispor futbolcuları değerlendirmelerde bulundu.

Hes Kablo Kayserispor futbolcularının açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Pedro Henrique: “Son iki maçta bize iyi bir hava getiren hocalarımıza teşekkür ederim. Bu takımın içinde olmak bana mutluluk veriyor. Bu galibiyeti başkanımıza ve zaman zaman üzdüğümüz taraftarımıza armağan ediyorum. İlhan Parlak, Süper Lig'i çok iyi bilen bir isim; bu ligin demirbaşı diyebilirim.”

İlhan Parlak: “Gol attığım için çok mutluyum. İki haftada da gol attım kazandık, çok mutluyum. Uğur Hoca benim altyapıdan da hocamdı. Uğur Hoca altyapıdayken A Takım antrenmanlarını izliyordu. Hafta içinde çok iyi analiz yaptık. Bu deplasmandan üç puanla dönmek hem bizim hem Uğur Hoca hem de takımımız adına çok güzeldi.”

Ramazan Civelek: “Takım arkadaşlarımı ve hocalarımızı kutluyorum. Üç puanla buradan ayrıldığımız için çok mutluyuz. Bugün bu galibiyetin tadını çıkartıp hafta içerisinde Galatasaray maçına hazırlanacağız.”

Senin için hazırladığımız haberler