Fenerbahçe Maçı Sonrası Pedro Henrique: "Bunu ben kullanabilir miyim dedim"

22.01.2022 - 18:28 | Son Güncellenme: 22.01.2022 - 18:34

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile Fenerbahçe karşılaştı. 1-1 berabere biten maçın ardından Sivas golünü atan Pedro Henrique, açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Maçı Sonrası Pedro Henrique: "Bunu ben kullanabilir miyim dedim"

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında DG Sivasspor, evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Zorlu mücadelenin ardından karşılaşma 1-1 eşitlik ile sona erdi. Maçın 74. dakikasında frikikten attığı gol ile takımına beraberliği getiren Pedro Henrique, açıklamalarda bulundu.

"Daha fazla gol atabileceğimizi düşünüyorum"

Pedro Henrique, "Çok zor bir maçtan çıkmış bulunuyoruz. Genel olarak baktığınızda Fenerbahçe'nin ilk yarı baskın olduğu bir maç izledik. 2. yarı ise biz baskındık, oyunu domine ettik. Daha fazla gol atabileceğimizi düşünüyorum, ikinci yarı çok pozisyon harcadık, ikinci golü atabilirdik ama buradan önemli bir puan çıkardığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Risk almaya değer dedim"

Attığı gol hakkında konuşan futbolcu, "Kaliteli oyunculardan kurulu bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. Genelde duran toplarda Uğur ve Fayçal Fajr kullanır ama bu sefer duran topta Uğur'dan ben müsaade istedim, bunu ben kullanabilir miyim, iyi hissediyorum, risk almaya değer dedim. Uğur da sağ olsun kabul etti ve o sırada direkt kaleyi düşündüm, vurdum ve gol oldu." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler