Pele'den 2018 Dünya Kupası açıklaması!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Pele'den 2018 Dünya Kupası açıklaması!

Son 5 Haber

Mauricio Pochettino: "Yarın uyanıp Türkiye maçına odaklanacağız"

(YAZILI ÖZET) İskoçya - Fas | Maç Sonucu: 0-1

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Pele'den 2018 Dünya Kupası açıklaması!
Efsane futbolcu Pele, Moskova Kızıl Meydan'da katıldığı bir etkinlikte Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na ilişkin öngörülerini paylaştı.
3 kez Dünya Kupası'nı kaldıran Brezilyalı futbolcu 2018 finalinde Brezilya ile Rusya'yı görmekten memnun olacağını söyledi.
Futbolun taçsız kralı 'Eskiden söylediğim gibi tüm dünyada futbolda aynı zorluklar var. Brezilya'nın küçük problemleri var. Arjantin'de aynı sorunlara sahip. Takımlar oyuncuların yarısını değiştiriyor. Rusya futbol takımıda benzer durumda' diye konuştu.
Pele, Rusya ve Brezilya takımlarının da formlarıyla ilgili endişelerini de dile getirdi.
'En önemlisi gelecek Dünya Kupası'nda iyi olmak. Hem Brezilya'nın hem de Rusya'nın finalde iyi bir takımla sahada olması için 1 yılı var. O zaman Rusya'ya yine gelerek burada Brezilya-Rusya finalini izlemek istiyorum' dedi. (TRT SPOR)