Pele'nin ölümü önemli haber değilmiş! "Sözüm kesilmeyebilirdi"

Cüneyt Muharremoğlu
30.12.2022 - 14:09 | Son Güncellenme: 30.12.2022 - 14:16

Milliyet gazetesi yazarı Zafer Şahin, CNN Türk'teki yayında dünyaca ünlü Brezilyalı sporcu Pele'nin ölümünü nedeniyle sözünün kesilmesine tepki gösterdi.

Pele'nin ölümü önemli haber değilmiş! "Sözüm kesilmeyebilirdi"

AJANSSPOR HABER

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş ve ilk efsanesi Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti. Efsanenin ölüm haberi sadece ülkesi Brezilya'da değil bütün dünyada son dakika olarak verildi. Özel yayınlar yapıldı, yazılar yazıldı. 

Hande Fırat, Pele'nin ölümünü anons etti

Pele'nin ölümü ajanslara düştüğünde CNN Türk kanalında Gece Görüşü programı yayınlanıyordu. Moderatörü Hande Fırat, Brezilyalı efsanevi futbolcu Pele'nin ölüm haberini son dakika gelişmesi olarak izleyenlere verdi.

Zafer Şahin'in sözü kesildi

Fırat, bu anonsu yapmak için milliyet gazetesi yazarı ve CNN Türk  yorumcusu Zafer Şahin'in sözünü kesti.  Bu dakikadan sonra stüdyoda ilginç diyaloglar başladı.

İlgini Çekebilir
EFSANELER ÖLMEZ GÜLE GÜLE PELE
Habere Git

"Başka bir ölüm ilanı daha mı var?"

Zafer Şahin, Fırat'a "İnşallah başka bir ölüm ilanı olmaz, ben bir anlatayım" diyerek sinirli bir şekilde konuşmasına devam etti. Şahin, programın ilerleyen dakikalarında "Başka bir ölüm ilanı daha mı var?" dedi. 

Fırat: Tüm kanalarda son dakika haberi!

Bu sözlere sinirlenen moderatör Hande Fırat, Pele'nin dünya için önemli olduğunu belirterek efsanenin ölümünün tüm kanallarda son dakika haberi olduğunu söyledi.

"Spor kanalı değiliz"

Bunun üzerine Şahin, sinirlenerek "Ben burada önemli bir şey anlatırken, Pele'nin ölüm haberi son dakika olarak verilmeyebilirdi, spor programı değiliz neticede" dedi.

İlgini Çekebilir
Josef de Souza'dan Pele açıklaması
Habere Git

"Attığı golleri dakikasıyla söylerim"

Futbola ilgili duyduğunu Zafer Şahin, Brezilyalı efsaneyi tanıdığını iddia ederek Hande Fırat'a "Ben sana Pele'nin 1954'de İsveç'deki Dünya Kupası'ndan 1970 Meksika'daki turnuvaya kadar attığı golleri dakikasıyla söylerim" diye konuştu.

Dünya Kupası'nın yerini şaşırdı!

Pele'nin gollerini dakikasıyla söyleyeceğini iddia eden Şahin'in İsviçre'de düzenlenen 1954 Dünya Kupası'nın İsveç'te yapıldığını söylemesi dikkat çekti. 

Senin için hazırladığımız haberler