Pelin Öztekin'in Locasını Bastılar! Ünlü Oyuncu Karakolluk Oldu

15.03.2022 - 11:52 | Son Güncellenme: 15.03.2022 - 13:58

Galatasaray-Trabzonspor maçını locadan izleyen fanatik Galatasaraylı ünlü oyuncu Pelin Öztekin, çıkan kavga sonucu karakolluk olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Pelin Öztekin'in Locasını Bastılar! Ünlü Oyuncu Karakolluk Oldu

Babası Rasim Öztekin gibi fanatik bir Galatasaraylı olan Pelin Öztekin, arkadaşlarıyla 23 Ocak günü Nef Stadyumu'nda oynanan Galatasaray Trabzonspor maçına gitti. 

Yan loca ile tartışma çıktı

Locada arkadaşlarıyla maç izleyen Öztekin'in iş insanı arkadaşı Kerem Argüden ile yan locadaki iş insanı Osman Altunterim, arasında tartışma çıktı.

Öztekin'in locasını bastılar

Sabah'ta yer alan habere göre, yan locadaki iş insanı, Pelin Öztekin ve arkadaşlarının bulunduğu locayı bastı. İki iş insanı arasındaki tartışma, kavgaya dönüştü. Ünlü oyuncu tarafların arasına girip engel olmaya çalışsa da iddiaya göre Altunterim, ünlü oyuncuya yönelik, "Sen kimsin neden buradasın, seni buraya kim aldı" diyerek saldırgan tavırlar sergiledi. 

İlgini Çekebilir
Milli voleybolcu Hande Baladın Survivor'a katılacak mı?
Habere Git

Karakolluk oldular

Olay yerine gelen güvenlik duruma müdahale ettikten sonra taraflar karakola götürüldü.

Birbirinden şikayetçi oldular

Ünlü oyuncu, kendisine sözlü şiddet girişiminde bulunan Osman Altunterim'den şikayetçi oldu. Altunterim de hakaret ve tehditlere maruz kaldığını ileri sürerek Pelin Öztekin'den şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Senin için hazırladığımız haberler