Pelkas çok mutlu: "Hızlı bir başlangıç yaptım"

28.10.2020 - 09:21 | Son Güncellenme: 28.10.2020 - 09:26

Fenerbahçe'nin PAOK'tan transfer ettiği Dimitris Pelkas, Yunanistan basınına konuştu. 27 yaşındaki futbolcu sarı lacivertli takıma transfer sürecini anlattı. Yunanistan'da son olarak PAOK'ta forma giyen başarılı futbolcu, Fenerbahçe ile çıktığı ilk maçında da golle tanışmıştı. Sarı lacivertli takımın teknik direktörü Erol Bulut için neler söyledi? İşte Pelkas'ın açıklamaları...

Pelkas çok mutlu: "Hızlı bir başlangıç yaptım"

Fenerbahçe'nin PAOK'tan transfer ettiği Dimitris Pelkas, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.

Skorer'den alınan habere göre; sarı lacivertli formayla çıktığı 2 maçta bir gol atan Yunan futbolcu, "Perşembe günü takımla ilk çalışmamdan sonra cumartesi günü hemen maça çıktım. Teknik direktörümüz benimle konuşarak, bana güvendiğini iletti. İlk maçında da gol atmak benim açımdan güzel oldu" dedi.

"Hızlı bir başlangıç yaptım"

Her şeyin çok hızlı geliştiğini vurgulayan 27 yaşındaki futbolcu, "Hızlı bir başlangıç yaptım. Son durumdan dolayı çok mutluyum. Fenerbahçe’ye transferim de 1-2 gün içinde resmiyet kazandı zaten. İstediğim bir transferdi" şeklinde konuştu.

Dimitris Pelkas'ın performansı

Dimitris Pelkas, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 2 maça çıktı. Yunan futbolcu bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösterdi.

Öte yandan Pelkas, sarı lacivertli takımdan önce forma giydiği PAOK'ta ise 201 maça çıkarken 44 gol atıp 32 de asist yapmnıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler