Pelkas, Fenerbahçe'nin yeni Alex'i olmak istiyor

10.12.2020 - 23:15 | Son Güncellenme: 10.12.2020 - 23:18

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitrios Pelkas, sarı lacivertli takımın Youtube hesabında taraftarlardan gelen mesajları okudu. Tecrübeli futbolcu Alex de Souza'ya benzetilmesine de yorum yaptı.

Pelkas, Fenerbahçe'nin yeni Alex'i olmak istiyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'ye sezon başında PAOK'tan transfer edilen Dimitrios Pelkas, takımının Youtube hesabında sarı lacivertli taraftarlardan gelen mesajları okudu.

"Onun gibi olmayı umuyorum"

27 yaşındaki Pelkas, Fenerbahçe’nin efsane oyuncusu Alex’e benzetilmesine de tedbirli yaklaştı.

Pelkas konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Alex de Souza Fenerbahçe için büyük hikayesi olan bir futbolcu. Bir şey söylemek için çok erken. Çok çalışmam gerekiyor. İleride ne olacağını göreceğiz. Şu an erken ama onun gibi olmayı umuyorum. Alex’i izledim, harika bir oyuncuydu" ifadelerini kullandı.

"Buradaki insanlar çok iyi"

Futbolu yüreği ile oynadığını dile getiren Yunan futbolcu, Türkiye’de kendisine karşı tutum hakkında, "Buraya geldiğimden beri herkes bana çok iyi davranıyor. Sadece futbolun içinde de değil; dışarıda gören insanlar bana karşı çok nazik davranıyorlar. Buradaki insanlar çok iyi" dedi.

Öte yandan Bir taraftarın "Senin hırsın yeter Yunanistan (Pelkas)" demesine karşılık olarak Pelkas, "Benim yeteneklerimden birisi de hırslı olmam. Tutkuyla oynamayı seviyorum" şeklinde karşılık verdi.

"Hedefimize adım adım yaklaşalım"

Yunan futbolcu son olarak Yeni Malatyaspor maçı öncesi mesaj vererek, "Haydi cumartesi günü oynayacağımız maçı kazanalım. Evimizde kazanmaya devam edelim ve hedefimize adım adım yaklaşalım" dedi.

Sezon başında PAOK'tan transfer edilen Pelkas sarı lacivertli forma ile 7 maçta görev alırken 1 gol 2 asistlik katkı yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler