Pelkas’a Rusya’dan astronomik teklif!

02.03.2021 - 11:24 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 11:27

Dış haberler… Fenerbahçe’nin Yunan orta saha Dimitris Pelkas’a transfer geçmişi boyunca en yüksek bonservis teklifi yapıldı. Yunan basınında çıkan iddiaya göre, Rubin Kazan; Pelkas için son derece istekli. İşte detaylar…

Pelkas’a Rusya’dan astronomik teklif!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe’ye sezon başında PAOK’tan 1 milyon 600 bin Euro karşılığında transfer edilen 27 yaşındaki Pelkas, bu sezon performansıyla adından söz ettiriyor. Teknik direktör Erol Bulut’un güvendiği futbolcu, bu yıl sarı lacivertli forma ile 30 maça çıkıp 8 gol, 6 asist yapmayı başardı. En son, Trabzonspor maçında uzaktan ağları bulan futbolcu takımına 3 puan kazandırmıştı. Rusya ekiplerinden Rubin Kazan, Yunan basınında çıkan bir iddiaya göre Fenerbahçe’nin kapısını çaldı.

“Rubin Kazan 7 milyon Euro önerdi”

Sportime’da yer alan transfer iddiasına göre, Rubin Kazan; Trabzonspor maçından 1 hafta önce Fenerbahçe’ye 7 milyon Euro’luk teklifte bulundu. Fenerbahçe ise oyuncunun 15 milyon Euro’dan aşağısına satılamayacağını belirtip, Kazan’ın teklifini reddetti. Bu transfer gerçekleşirse, Pelkas; kariyerinin en yüksek bonservis bedeli karşılığında transfer edilmiş olacak.

“Sezon sonu bu transfer olabilir”

Yunan basınında çıkan transfer iddiasının tam hali şu şekilde;

“Rusya kulüplerinden Rubin Kazan, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’nin kapısını çalıp, Pelkas için 7 milyon Euro teklifte bulundu. Fenerbahçe bu teklifi yetersiz görüp 15 milyon Euro’dan aşağı satışın gerçekleşmeyeceğini belirtti. Rubin Kazan ise bu farkı uçuk görmedi. Transfer işlemleri sezon sonunda tamamlanabilir.”

Senin için hazırladığımız haberler