Pelkas'ın sağlık durumu nasıl? Fenerbahçe Takım Doktoru açıkladı

08.03.2021 - 21:46 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 22:49

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dimitris Pelkas, bugün oynanan Konyaspor maçında Skubic ile çarpışıp yere düşmüştü. Pelkas'ın sedyeyle sahayı terk etmesi üzerine binlerce futbolsever, "Pelkas sağlık durumu ne? Pelkas sağlık durumu nasıl? Pelkas'ın bilinci mi kapandı? Pelkas sakatlandı..." şeklinde araştırmalar yapmaya başladı. Fenerbahçe, Konyaspor'a karşı iyi futbolla 3 puan almasına karşın on numarasını kaybetme tehlikesi yaşadı. Peki, Pelkas'ın sağlık durumu ne? Erol Bulut'tan ilk açıklamalar geldi...

Pelkas'ın sağlık durumu nasıl? Fenerbahçe Takım Doktoru açıkladı

Fenerbahçe'nin sezon başında Yunanistan ekibi PAOK'tan kadrosuna kattığı Dimitris Pelkas sakatlandı. Bugün oynanan Konyaspor - Fenerbahçe maçında, sarı lacivertli ekibin yıldızı Pelkas, Konyasporlu Skubic'le çarpıştıktan sonra yere yığıldı. Bir süre yerden kalkamayan oyuncu hem takım arkadaşlarını hem de Konyaspor'lu futbolcuları endişelendirdi. O esnada sağlık görevlileri Dimitris Pelkas'a ilk müdahalede bulundu. Bilincinin kapandığı fark edilen futbolcu hemen ambulansla en yakın hastaneye kaldırıldı. Fenerbahçe taraftarı ve futbolseverler, internetten "Pelkas'ın sağlık durumu ne, Pelkas'ın sağlık durumu nasıl? Pelkas sakatlık yaşadı..." gibi araştırmalar yapmaya başladı. 

Pelkas sağlık durumu ne? Pelkas'ın sağlık durumu nasıl?

Konyaspor deplasmanının 79. dakikasında Skubic'le çarpışıp yere yığılan Pelkas, bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Erol Bulut'un Pelkas'ın sağlık durumuyla ilgili "Bilinci kapanmış..." yorumunda bulunması ise taraftarı iyice endişelendirdi. Bu nedenle, sosyal medyada veya internette "Pelkas sağlık durumu ne, Pelkas sakatlık... Pelkas sağlık durumu nasıl?" gibi araştırmalar yapıyor. Peki, Pelkas nasıl? Son açıklamalar şöyle...

Pelkas bilincini kaybetti...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Pelkas'ın sağlık durumuyla ilgili, "Pelkas bilincini kaybetmişti ama şu anda iyi haberi geldi." yorumunda bulundu. Teknik direktör Bulut'un bu yorumu, binlerce taraftarın ve futbolseverin gönlüle su serpti. 

Nefes alışverişi normale döndü...

Pelkas'ın sağlık durumu ile son anekdot beIN Sport muhabiri tarafından paylaşıldı. Canlı yayında Pelkas'ın sağlık durumunu açıklayan gazeteci, "Pelkas'ın bilinci hastanede açıldı. Nefes alışverişi de normale döndü." dedi. 

"Pelkas'ın göğsünde ağrıları vardı..."

Dimitris Pelkas'ın sağlık durumuyla ilgili son bilgiyi, Fenerbahçe Takım Doktoru Burak Kunduracıoğlu aktardı. Kunduracıoğlu, "Şuuru geldikten sonra göğsünde ağrıları vardı, bir an önce ambulansa aldık, damar yolunu açtık, hastaneye getirdik. Beyin, boyun ve akciğer tomogrofisini çektik." şeklinde konuştu. 

Öte yandan Fenerbahçeli yönetici Mustafa Kemal Danabaş ise Pelkas'ın son durumuyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Cesur yüreğimiz Pelkas’ı hastaneden aldık.Sağlıklı bir şekilde 3 gol ile gelen 3 puanın mutluluğu ile İstanbul’a dönüyoruz"

 

Pelkas sakatlık geçmişi

Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki ofansif orta sahası Pelkas, 30 Ocak 2021 tarihinde üst adale yırtığı şikayetiyle 17 gün boyunca forma giyememiş, yeşil sahalardan uzak kalmıştı. Kariyeri boyunca 9 kez sakatlık yaşayan Pelkas, ortalama 10 gün süreyle resmi müsabakalara çıkamadı. Pelkas sakatlığından ötürü Fenerbahçe'de 5 maçta forma giyememişti. 

Senin için hazırladığımız haberler